EAST MAG
UX Piknik Urban Panel v Košiciach
UX Piknik Urban Panel v Košiciach. Foto: UX / Košice

UX / Košice chystá v júni ďalšie komunitné stretnutie a panelovú diskusiu o rozvoji UX v našom meste

Už o pár dní sa v Tabačke Kulturfabrik uskutoční neformálne stretnutie UX / PIKNIK – urban panel. Organizátori pozývajú všetkých, ktorých zaujíma UX komunita a život v Košiciach.

Hlavným programom bude panelová diskusia o rozvoji UX v našom regióne. Hosťami budú predstavitelia súkromného, ale i verejného sektora. Ako tvrdí Peter Leško z Občianskeho združenia UX / Košice, témou panelovky bude potreba User Experience v Košiciach: “Chceme zorganizovať neformálnu diskusiu o tom, ako spoločnými silami vieme zlepšiť život bežného občana, a prečo je dôležité podporovať vzdelávanie v oblasti UX aj na východnom Slovensku.” 

REKLAMA
Organizátori UX Piknik Urban Panel v Košiciach
Organizátori UX Piknik Urban Panel v Košiciach. Foto: UX / Košice

Komunitné aktivity podporia vzdelávanie a vzťahy v komunite

Občianske združenie UX / Košice pripravilo aj komunitné aktivity, vďaka ktorým chce podporiť vzdelávanie a  vzťahy v komunite. “Pred pár rokmi sme v našom ozetku začali na vlastné náklady budovať UX / KNIŽNICU. Keďže by sme ju postupne chceli sprístupniť našej komunite, tak bolo by skvelé, ak by do nej prispeli aj samotní členovia. A tak stačí, ak na UX / PIKNIK ktokoľvek prinesie ľubovoľnú knihu zameranú na dizajn, líderstvo, psychológiu a samozrejme UX, a daruje ju občianskemu združeniu”, dodáva Leško. 

Súčasťou pikniku bude aj SWAP rastlín, ktorý budú mať pod palcom študenti Enviro krúžku, ŠUP Košice. Aj vďaka nim bude tento mestský piknik viac zelený.

UX / PIKNIK – urban panel sa uskutoční v utorok 13. 6. 2023 o 17.00. Vstup na podujatie je bezplatný. Viac informácií nájdete aj v evente na Facebooku.

Atmosféra na UX Piknik Urban Panel v Košiciach
Zažite atmosféru UX Piknik Urban Panel v Košiciach. Foto: UX / Košice

Partneri podujatia:

Mediálni partneri:

Ľubica Reváková

Teacher of media ■ UX design ■ marketing ■ PR & communication

Pridajte komentár