EAST MAG
Foto: archív

Štipendijný program pre podnikateľov YTILI vám otvorí nové možnosti

Podnikateľské prostredie ponúka množstvo príležitostí. Stačí sa medzi nimi vedieť správne orientovať. Aktuálne je veľmi zaujímavý napríklad YTILI (Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative) Fellowship Program, ktorý sponzoruje Ministerstvo zahraničných vecí USA. Je určený pre začínajúcich podnikateľov (aj zo sociálnej oblasti) a biznis lídrov z celej Europy. Tak čo, vyskúšate šťastie?

Obojstranného výmenného štipendijného programu sa môžu zúčastniť podnikatelia vo veku od 25 do 35 rokov zo 49 európskych krajín. Podmienkou je minimálne dvojročná skúsenosť s vedením firmy. Termín podávania prihlášok vyprší 24. marca 2024, takže máte celý rok na rozhodnutie.

REKLAMA

Päťtýždňový program je naplánovaný na jar 2024

Neváhajte a doprajte si päťtýždňový plne financovaný americký zážitok, vďaka ktorému povýšite svoje podnikanie na vyšší level. Učebný plán podnikania zostavili DePaul University a GEA College, Slovinsko. Otvárací program sa uskutoční v Chicagu a záverečný vo Washingtone. Prezenčná časť programu priamo v USA je priebežne naplánovaná na apríl/máj 2024.

Vybraná skupina amerických účastníkov recipročne vycestuje do Európy a bude pracovať v rámci YTILI na spoločných projektoch. Výsledkom bude mentorstvo do amerických expertov, nové pohľady a podpora obchodného rastu.

Informácie o programe a prihlášku nájdete tu:  https://ytili.org/ 

V prípade záujmu o webinár si zvoľte z nasledujúcich termínov:

Monday, February 13, 2023: #AskMeAnything: 2024 YTILI Application Overview 

Link: https://bit.ly/ytili2024-overview 

Time: 17:30 CET 

Thursday, February 23, 2023: #YTILIAlumni Panel: Reflections from the YTILI Experience 

Link: https://bit.ly/ytilialumni-panel 

Time: 17:30 CET  

Wednesday, March 15, 2023: #AskMeAnything 2024 YTILI Application Workshop 

Link: https://bit.ly/ytili2024-workshop 

Time: 17:30 CET 

Pridajte komentár