EAST MAG
Zdroj obrázku: Creative Nina / Shutterstock.com

Prečo uprednostniť papierové tašky pred igelitkami?

Ak vám nie je životné prostredie ľahostajné, ale zároveň hľadáte veľmi efektný, ekonomický a praktický spôsob reklamy, papierové tašky sú ideálnym kandidátom, ktorý spĺňa vaše požiadavky. Ukážte vašim zákazníkom, že vám záleží na planéte a na ich mienke.

Výhody papierových tašiek, ktoré vás presvedčia

Reklamné tašky z papiera, či už z recyklovaného alebo nie, sa môžu opakovane recyklovať, takže predstavujú omnoho udržateľnejšie riešenie ako klasické plastové igelitové tašky. Tie si vyžadujú omnoho zložitejší proces likvidácie a predstavujú neporovnateľne väčšiu záťaž pre životné prostredie. Aj z estetického hľadiska majú papierové tašky navrch, sú jednoducho krajšie a pôsobia oveľa decentnejšie. Dnes sa tieto tašky vyrábajú už naozaj veľmi odolné voči roztrhnutiu, preto ich ľudia používajú opakovane. Dokonca veľmi radi.

Ak si na papierové tašky umiestnite reklamu na svoju firmu, máte veľkú šancu, že s ňou vaši zákazníci budú chodiť napríklad na nákupy a vašu značku takto uvidia aj ľudia, ktorí by sa možno k nej inak ani nedostali. Nemusíte investovať veľa, no získate chodiacu reklamu, ktorá môže pomôcť šíriť povedomie o vašej firme a osloviť ľudí na miestach, kam by ste svoju reklamu za iných okolností možno ani neumiestnili.

Štýlové balenie vašich produktov

Papierové tašky môžu mať rôzne formáty: od tašiek na víno až po veľké tašky, do ktorých sa toho zmestí naozaj veľa. Aj v prípade, že hľadáte luxusnejšie balenie, dokážu papierové tašky bez problémov vyriešiť vaše požiadavky. Okrem recyklovaného papiera môžu mať aj omnoho elegantnejšiu podobu. A to ich ani neporovnávame s klasickými igelitovými taškami, ktoré sú na exkluzívnejšie balenie absolútne nevhodné.

Zdroj obrázku: Creative Nina / Shutterstock.com

Dokonca ich viete povrchovo zušľachtiť matnou alebo lesklou fóliou alebo parciálnym UV lakom a dať tak taškám úplne nový rozmer. Vyhrajte sa aj s grafickým prevedením. Čím bude taška zaujímavejšia, tým viac pozornosti na seba strhne. Vizuálna stránka je jednoducho dôležitá. Hoci ak by ste tašku nechali aj úplne čistú, bez akejkoľvek potlače, stále s prehľadom porazí igelitku. Snažte sa preto vdýchnuť jej originálnu podobu.

Všestranné využitie papierových tašiek

Reklamné papierové tašky viete použiť v akomkoľvek podnikaní. Či už máte reštauráciu, kozmetický salón, e-shop s oblečením, predávate šperky alebo niečo vyrábate, môžete svojim zákazníkom baliť objednávky do dobre vyzerajúcich tašiek, ktoré zanechajú skvelý dojem.

Okrem pôvodného účelu, na ktorý boli papierové tašky určené, vedia poslúžiť aj inak. Ak doma triedite biologický odpad, aby ho bolo možné neskôr skompostovať, určite sa všetci jednohlasne zhodneme, že baliť ho do plastového vreca nie je úplne ideálne. Biologický odpad v biologicky odbúrateľných a kompostovateľných papierových taškách znie ale oveľa lepšie.

Mnoho ľudí z tohto využíva doma reklamné tašky z papiera (častokrát po tom, ako doslúžili v úlohe nákupnej tašky) do odpadkového koša na zber biologického odpadu. Šikovné riešenie, čo poviete?

Pridajte komentár