EAST MAG
Zdroj foto: GlobalLogic Slovakia

Posuňte svoju kariéru v IT na vyššiu úroveň. Najžiadanejšia pozícia vo svete technológií môže byť vaša

Nikto nepochybuje o tom, že IT segment je v súčasnosti veľmi dôležitým sektorom, ktorý sa rozvíja enormnou rýchlosťou. Je to budúcnosť, ktorá IT špecialistom z rôznych odvetví zabezpečí stabilnú a zaujímavú kariérnu cestu. Chcete aj vy získať miesto najžiadanejšieho IT odborníka? 

Program Ascend je určený všetkým zanietencom informačných technológií, ktorí sa chcú podieľať na vzniku inovatívnych projektov a produktov z oblasti Automotive alebo eHealth. Prehĺbte svoje znalosti, získajte praktické skúsenosti a staňte sa súčasťou úspešnej IT spoločnosti, ktorá pôsobí na globálnom trhu. 

GlobalLogic Slovakia vám s tým pomôže

IT spoločnosti vo všetkých odvetviach investujú do vytvárania nových digitálnych produktov. Z toho vyplýva, že najžiadanejšími IT odborníkmi sú momentálne digitálni inžinieri. Vzdelávací program Ascend poskytuje záujemcom komplexné vzdelanie, ktoré je spojené s praktickými úlohami. 

„Vzdelávací program Ascend vznikol s úmyslom ponúknuť šancu práve juniorským kandidátom, ktorí potrebujú získať nevyhnutnú prax. Pod vedením skúsených mentorov môžu svoju vášeň k IT rozvíjať a spolupracovať na zaujímavých klientských projektoch s pridanou hodnotou, ktoré dávajú zmysel,“ hovorí Gabriel Grušovský, projektový manažér spoločnosti GlobalLogic. 

Program Ascend prebieha v niekoľkých fázach. Prvá fáza sa zameriava na teóriu a praktické úlohy, ktoré musí záujemca zvládnuť. Nie je však na to sám. Mentor sa mu venuje počas celého programu, pomáha mu so zreteľom na to, čo ovláda a v čom má medzery. V poslednej  fáze sa stážista dostane k projektu s konkrétnymi projektovými úlohami. Posun do poslednej fázy však závisí od jeho šikovnosti a vedomostí. 

 „Máme skúsenosti so šikovnými juniormi, ktorí už po dvoch mesiacoch odišli pracovať na konkrétny klientský projekt,“ hovorí Tibor Radačovský, ktorý je spoluzakladateľom tohto vzdelávacieho programu. 

Zdroj foto: GlobalLogic sLovakia

Odštartuj svoju kariéru teraz

Najväčším benefitom programu je určite mentor, ktorý sa stáva veľkým bratom stážistu. 

 „Program Ascend však ponúka záujemcovi oveľa viac. Pre mladých a ambicioznych ITčkárov sú určite benefitom vzdelanie a získaná prax na konkrétnych projektoch. Samozrejme, naši stážisti získajú plat, pracovný počítač, prístup k novým technológiám a inováciám a taktiež benefity, ktoré spoločnosť GlobalLogic poskytuje svojim zamestnancom,“ zhodujú sa obaja na záver. 

Spoločnosť GlobalLogic spolupracuje s viacerými lídrami v oblasti inovácií na vývoji prelomových riešení. Vstupom do programu Ascend tak môžete získať potrebné teoretické a praktické vedomosti, ktoré odštartujú vašu IT kariéru do výšin.

Simona Ďurkovič

Pridajte komentár