EAST MAG
Panoráma Drienovská

Panoráma Drienovská ponúka bývanie v srdci prírody s dostupnosťou do Košíc aj Prešova

Trh s realitami búra všetky hranice. Ak vám niekto pred piatimi rokmi dal dobrú radu, aby ste nekupovali byt či dom, pretože ceny realít určite klesnú, určite ste mu v duchu niekoľkokrát poďakovali. Dnešné ceny za reality sa vyšplhali do astronomických výšin. Určite premýšľate rozumne a plánujete zobrať si hypotéku, ktorá nezruinuje váš mesačný rozpočet. Zároveň však vyberáte z ponuky tak, aby ste sa vo vašom vysnívanom príbytku netlačili.

Myslite rozumne s výhľadom do budúcnosti

Na jednej strane ste limitovaný bankou, na strane druhej premýšľate aj do budúcnosti. Kúpiť dvojizbový byt v meste môže byť na určitý čas výborným riešením. Avšak, metre štvorcové nenatiahnete. Neobmedzujte výber len na mesto, ale zamerajte svoju pozornosť na lokality, ktoré majú výbornú dostupnosť. Tie vedia ponúknuť oveľa viac, než si myslíte. 

REKLAMA

Jednou z takýchto lokalít je aj komplex Panoráma Drienovská v Drienovskej Novej Vsi. Novostavba si vás získa výbornou cenou, v ktorom máte pozemok s domom a kopec benefitov, ktoré určite oceníte.

Nie je dedina ako dedina 

Rodinné domy v Drienovskej Novej Vsi sú súčasťou radovej výstavby a ponúkajú atraktívny, jednotný dizajn a pozemky s výhľadom na okolitú prírodu s priestorom na oddych. Nájdete tu svoj pokoj, relax a priestor na športové aktivity a zároveň budete blízko dvoch metropol východného Slovenska. 

Diaľničný privádzač vás za menej ako pol hodiny dovedie do Košíc. Z Drienovskej Novej Vsi budete v Prešove za pár minút. Novostavba Panoráma Drienovská ponúka výnimočné bývanie pre tých, ktorí milujú prírodu, no zároveň potrebujú byť v blízkosti mesta. Aj práve preto je ideálny predovšetkým pre mladé rodiny s deťmi. Spoločný areál poskytne workoutové ihrisko pre makačov, komunitný gril i detské preliezky. Tieto spoločné priestory budú zabezpečené kamerovým monitorovacím systémom. 

Splňte si svoj sen o bývaní, ktorý ponúka Panoráma Drienovská

Moderné, vlastné bývanie v srdci prírody sa môže stať realitou. Rodinné domy v novostavbe Panoráma Drienovská budú dvojpodlažné a doplnené vlastným pozemkom. Výmera pozemkov je od 242 do 318 metrov štvorcových a úžitková plocha domu bude 96 metrov štvorcových, pričom prízemie bude zložené zo zádveria, kúpeľne s toaletou, technickej miestnosti a priestranného šatníka a kuchyne prepojenej s obývacou izbou. Na prvom podlaží budú kúpelňa s toaletou spálňa a dve detské izby.

Prvá etapa výstavby rodinných domov v komplexe Panoráma Drienovská bude zrealizovaná do konca roka 2022. Ak máte záujem splniť si svoj sen o bývaní v srdci prírody, neváhajte a  zistite cenu vášho vytúženého domu na www.panoramadrienovska.sk. K dispozícii v tejto prvej etape ostali už len posledné tri domy. 

Viac zaujímavých tém na čítanie nájdete na www.indexmag.sk.

Simona Ďurkovič

Pridajte komentár