EAST MAG
batoh a jeho výber

Keď zistíš, že jeden batoh nestačí!

Tak si okamžite potrebuješ zaobstarať ďalší, ale v takom širokom sortimente môžeš veľmi ľahko zablúdiť. V podstate pri výbere batohov ide o „uhol pohľadu“ a o tvoje vlastné preferencie. Vizuálne pôsobia všetky batohy rovnako. Expert na tento sortiment alebo ich vášnivý nositeľ s tým rozhodne nemôže súhlasiť. Preto aj tento článok nesie funkciu sprievodcu na cestách za novým batohom. Kde všade sa s nami zastavíš?

Aký typ batoha vlastne potrebuješ?

U mladých nesporne absentujú kvalitné školské batohy. Existujú dve extrémne situácie, a to keď je batoh príliš malý, preplnený a tebe to sťažuje pohyb. Alebo investuješ do batohov s rôznymi pridanými funkciami, s väčším objemom a úložnými priestormi, pričom ti len zbytočne lieta chrbtom.

REKLAMA

Školské batohy a ich vyspelé možnosti

Predpokladáme, že aj v tvojej škole ti adresujú viac online materiálov než ťažkopádnych skrípt. Virtuálny spôsob komunikácie sa teda odráža aj v nižších nárokoch na objem a prídavné prvky batohov. K štúdiu sa perfektne hodia stredne veľké batohy s objemom približne od 23 do 30 l. Po praktickej stránke ďalej rozhoduje možnosť nastaviť dĺžku popruhov. Je to komfortné najmä v prelome sezón, keď obmieňame šatníky a zrazu potrebujeme viac alebo menej vrstiev.

Komfortné nosenie školských batohov sa odzrkadľuje aj na ich rozmeroch. Pozor, aby ste nevyzerali ako nejaký turista, pretože batoh si nesiete len na vlastných pleciach. Nižším postavám vôbec nepristanú vysoké a štíhle batohy, skôr korigovať výber batoha do šírky (ale ani to nepreháňať).

Zamerajte sa na usporiadanie a počet komôr, menších vnútorných a vonkajších vreciek.

Samozrejme, batoh musí aj dobre vyzerať a ladiť s vaším outfitom. Tu máte na výber – buď si ich zakúpite niekoľko v rôznych farbách a strihoch, alebo sa rozhodnete pre menej, ale o to s väčším efektom. Vyhranený okruh batohov bude zároveň vlastnou výpoveďou – zdôrazní zaužívané spôsoby a životný štýl svojho užívateľa. Jednoducho ho musí špecifikovať viac, ako bol na to doposiaľ zvyknutý.

Zdroj foto: Shutterstock

Mestské batohy na rôzne príležitosti

Podobne postupujeme aj pri iných typoch batohov. Dobre vieš, ako si svoj školský batoh treba chrániť a udržiavať. Aj to pridáva na tvojej vizitke. Preto si na svoje voľnočasové aktivity, na potulky s kamošmi alebo pre iné účely do mesta zaobstaráš ďalší batoh.

V meste by si sa určite nerád stratil v dave. Tak si ťa tvoja partia nájde minimálne po novom batohu v trendy farbách, možno aj v atypickom strihu a v kvalitnom materiáli, ktorý ti ostatní môžu len závidieť.

Tak ako sme ti sľúbili sprievodcu na cestách za novým batohom, tak ti vo finále predstavíme tvoj nový cieľ. Na tejto stránke je mnoho inšpiratívnych batohov, zoradených podľa účelu, objemu, vlastností a farieb. A čo je najviac? Sú cenovo dostupné aj pre mladých!

Pridajte komentár