EAST MAG
bart.sk
Foto: Bart.sk

Bart Digital Products – Príbeh o lepšom živote

Tak ako mnoho firiem, aj my sme sa minulý rok dostali do stavu, že sme začali premýšľať nad našou identitou (kto sme, čo robíme, kam smerujeme). Prekročili sme stav 50 zamestnancov, niečo vyše roka sme už sídlili v nových priestoroch a uzavreli sme tak pomyselnú ďalšiu etapu vo vývoji našej firmy. Bolo tak načase pozrieť na to, ako sa chceme ako spoločnosť prezentovať do budúcnosti.

Externe nás vnímali hlavne ako firmu, ktorá tvorí eshopy a digitálne zážitky. Ale vedeli sme, že toho ponúkame oveľa viac. Chceli sme sa výraznejšie odlíšiť, ale zároveň byť aj naďalej ľahko rozpoznateľní. O to viac, keď sa pohybujeme vo vysoko konkurenčnom IT prostredí, kde všetci vyvíjajú software – mobilné a webové aplikácie, eshopy, informačné portály a podobne.

REKLAMA

Ďalším impulzom pre nás bolo naše zapojenie sa do svetovej výstavy Expo Dubai 2020, kde jednou z podmienok bolo natočiť o nás krátku videoprezentáciu. Ako možno mnohí, aj my sme si mysleli, že to bude v pohode, máme predsa svoju identitu, tak natočiť video nebude problém. Ale až keď niečo také začnete riešiť, tak sa vám ukáže, kde všade máte medzery a aký ne-súlad môže vzniknúť 🙂 O to viac, keď len kombinujete rôzne keywords z IT prostredia, kde všetci majú passion pre svoju prácu v mladom dynamickom kolektíve a tvoria inovativne aplikácie…bla bla bla. Touto cestou sme my ísť nechceli.

Foto: Bart.sk

Jednou vetou…

Tvoríme digitálne produkty, ktoré nám všetkým zlepšujú život v oblasti zdravia, športu a ecommerce. Už viac ako 24 rokov.

S viac ako 50 full-stack developermi a developerkami prinášame našim klientom vždy najnovšie overené technológie a procesy. Medzi našich klientov patria spoločnosti prevažne z Európskej únie.

Našim najväčším úspechom je, že máme dlhodobé a stabilné projekty a stabilný tím ľudí s minimálnou fluktuáciou.

Namiesto jednorazových vysokovýnosných projektov uprednostňujeme dlhodobú spoluprácu a partnerstvo.

Dobre, tak to bolo šesť viet 🙂

Máme však za to, že nie je nič lepšie, než formulovať svoju identitu do príbehu. Tak sme sa v lete pustili do práce a príbeh o nás si môžete prečítať nižšie. A komu sa nechce čítať, tak si ho môže rovno pustiť na našom YouTube kanáli.

Foto: Bart.sk

Príbeh

Bart je príbeh o lepšom živote. Žijeme na Slovensku, v nádherných Košiciach. V meste, kde sú IT služby na vysokej úrovni. Sme súčasťou IT komunity, ktorá má viac ako 15.000 špecialistov. Sídlime v centre, v modernej budove šetrnej aj k prírode. Pracujeme v príjemnom prostredí, vďaka ktorému sme produktívni a zároveň máme aj priestor na relax.

Zdravie

Tvoríme webové aplikácie, ktoré zlepšujú život a starajú sa aj o vaše zdravie. Napríklad Crossuite je akreditovaný informačný a rezervačný systém pre zdravotnícke zariadenia. Aplikáciu využívajú lekári na správu agendy a pacienti na objednávanie vyšetrení. Využíva ju vyše 8.000 doktorov a 4,5 milióna pacientov v 23 krajinách sveta.

Šport

Športujeme a držíme si výbornú kondíciu aby sme podporili aj našu produktivitu. Zároveň pre športové organizácie vyvíjame digitálne produkty na manažment ich administratívnych a komerčných aktivít. Jednou z nich je aj sportnet.online, určený najmä pre fanúšikov futbalu. Platformu využíva takmer 7.000 športových organizácií a 500 tisíc registrovaných športovcov. Týždenne zobrazuje výsledky 2.200 zápasov.

Ecommerce

Už 16 rokov úspešne pomáhame klientom v ecommerce, v budúcnosti nakupovania. Pre jednu z najväčších lekárenských sietí v strednej Európe sme vyvinuli moderný eshop. Obsahuje celý rad smart funkcií, ktoré vyhodnocujú správanie používateľov a na základe dát im pomáhajú nakupovať efektívnejšie. Vyše milión zákazníkov ročne tak nakupuje v správnej chvíli to, čo potrebuje. Ušetrený čas môžu venovať svojim priateľom a rodine.

Foto: Bart.sk

Spoločne

Robíme to, čo nás baví. Tvoríme digitálne produkty, ktoré nám všetkým zlepšujú život. A sami žijeme dobrý život. Poďme spoločne meniť životy k lepšiemu. My sme pripravení. A vy?

Viac info na https://www.bart.sk

bart.sk

Už viac ako 25 rokov vytvárame digitálne produkty v oblasti zdravia, športu a e-commerce. Vyvíjame moderné riešenia, ktoré zlepšujú kvalitu nášho života. Objavujeme nekonečné možnosti v online priestore, vychádzame z dlhoročných skúseností a spoločne tvoríme produkty, ktoré reagujú na potreby našich klientov, a to s ohľadom na ich rast a prosperitu. Pôsobíme v Košiciach a s viac ako 50 členným tímom ponúkame služby v oblasti dizajnu, e-commerce implementácie, agilného vývoja a kontinuálnej podpory.

Viac info na bart.sk

Pridajte komentár