EAST MAG
Ako vybrať posteľ

Ako vybrať dobrú posteľ z masívu do spálne?

Spálňa je miestom, kde človek trávi veľa času. Cez deň sa v nej dá relaxovať v noci odpočívať, no hlavne, mala by v nás vzbudzovať pocit pokoja a útulnosti. Medzi najdôležitejší doplnok v nej patrí posteľ. Ako vybrať tú správnu?

Pokiaľ vám nevyhovuje posteľ, na ktorej ste spali doteraz siahnite po novej. A možno ste v skupine ľudí, ktorá si novú spálňu zariaďuje a nevie sa rozhodnúť ktorá posteľ bude tá ideálna. V prvom rade si treba zvoliť materiál. Na trhu existuje mnoho typov materiálov, z ktorých sa postele vyrábajú, no medzi obľúbenými stále zostáva drevo. Manželské postele z masívu patria medzi najkvalitnejšie vôbec. Najčastejšie sa vyrábajú z bukového, borovicového a dubového dreva, ktoré ocenia aj vaše deti.

Borovicové drevo je výnimočné svojou mäkkosťou a nezameniteľnou vôňou, bukové drevo je zas veľmi odolné voči poškodeniu a dubové drevo je patrí medzi tvrdé. Masívne drevo okrem svojich praktických funkcií ponúka nádhernú prirodzenú kresbu a do každej miestnosti vnáša prírodnú atmosféru.

Pokiaľ sa rozhodnete pre kúpu masívnej postele do spálne, určite ste urobili výborný krok. Druhým atribútom je funkcia a dizajn, ktorý chcete mať na svojej novej posteli. Existujú čalúnené manželské postele, ktoré sú výnimočné vďaka svojmu dizajnu. Čalúnené čelo v drevenom ráme pôsobí dobre v každom interiéry a navyše poskytne pohodlnú oporu pri čítaní knihy a sledovaní televízie.

Aj dobre zvolený matrac je dôležitý

Ďalšou možnosťou sú vysoké či nízke drevené postele alebo postele s úložným priestorom. Tie majú ďalší extra priestor pod roštom či v podobe zásuviek. Nová posteľ si vyžaduje aj kvalitný matrac, ktorý tvorí druhú najdôležitejšiu súčasť dobrého spánku.

Na drevko.sk nájdete penové matrace, taštičkové matrace, antibakteriálne a antidekubitné matrace a ďalšie. Kombinácia masívneho dreva a kvalitného matraca zabezpečí dokonalý pocit pohodlia. Ak sa neviete rozhodnúť, tak si prečítajte návod ako vybrať matrac do postele.

Drevené postele sa nebránia žiadnym požiadavkám zákazníkov. Na drevko nájdete atypické rozmery, dizajnové kúsky aj zaujímavé kresby, ktoré ponúka len drevko.sk.

Pridajte komentár