EAST MAG
Bulánci

Legendárna česká hra Bulánci je späť

Pri príležitosti 20. výročia tejto legendárnej počítačovej hry sa vývojari rozhodli vytvoriť nových a lepších Bulákov. Legendárna česká hra sa tak čochvíľa vráti nielen do našich počítačov, ale aj smartfónov. Zostrelenie nepriateľského vankúša dostane novú, atraktívnejšiu podobu.  

Bulánci 2.0 prinesú okrem známych levelov v 3D aj úplne nové a taktiež prinesú hráčom možnosť zahrať si novú príbehovú kampaň. Vylepšenia sa dočká aj multiplayer. Vývojári taktiež prezradili, že v niektorých leveloch sa dokonca objaví striedanie dňa a noci či zmena počasia.

REKLAMA
Bulánci

Bulánci odmenia svojich donorov

Vývojári sa projekt obľúbenej počítačovej hry rozhodli financovať prostredníctvom crowdfoundingu, kde sa preukázala sila fanúšikovskej základne. Tí mali totiž v pláne vyzbierať 500-tisíc českých korún v priebehu 30 dní. Fanúšikovia ozbrojených vankúšov boli takí nadšení, že cieľ splnili za 100 minút od spustenia. Kampaň na portáli Startovač bude aj napriek tomu prebiehať do 16. júna. Následne začnú vývojari s tvorbou hry.  

Ak ste fanúšikom tejto hry a rozhodnete sa ju podporiť, ako poďakovanie dostanete rôzne odmeny. Pri vyššej sume môžete získať zberateľské figúrky, originálnu stolnú hru či dokonca možnosť nadabovať jedného Buláka. Ak vám však stačí kľúč na stiahnutie hry, ten vás vyjde na 400 korún českých. 

Vývojári na Startovači uviedli, že najnovší Bulánci budú dostupní na konzolách a v prípade veľkého záujmu vyjdú aj ako hra pre smartfóny. Keďže fanúšikovská podpora je veľmi štedrá, môžeme s najväčšou pravdepodobnosťou povedať, že sa to podarí.  

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním na Facebooku. Viac zaujímavého čítania nájdete v sekcii Lifestyle.

Simona Ďurkovič

Pridajte komentár