EAST MAG
VSG

Výstavy VSG v mobile

Vyskúšajte si súkromnú komentovanú prehliadku priamo vo vašom mobile. Hoci Východoslovenskú galériu (VSG) aktuálne nemôžete osobne navštíviť, galéria využila príležitosť virtuálne sa priblížiť svojim návštevníkom. Mobilná aplikácia vás virtuálne bližšie zoznámi s tromi prebiehajúcimi výstavami prostredníctvom vybraných diel.

3 výstavy

Každá výstava ponúka okrem textového a vizuálneho obsahu aj audiokomentáre v slovenskom a anglickom jazyku k desiatim dielam. Známe hlasy, ktoré vás výstavami prevedú, patria hercom Bábkového divadla v Košiciach. Aktuálne môžete preskúmať výstavy Telo, forma a gesto – sochárstvo v zbierke galérie, Kúzelný svet vonkajšieho zdania a Umením a slovom, kultúrne dedičstvo Rádu premonštrátov v Jasove.

REKLAMA

Otestujte sa v našom kvíze, ako dobre poznáte slávne umelecké diela.

V aplikácii tiež nájdete stručné informácie o galérii a pripravovaných programoch. Vďaka notifikáciam budete vždy v obraze a nič z diania Východoslovenskej galérie vám neunikne. Ako jedna zložka projektu Enter, bola aplikácia realizovaná vďaka Košickému samosprávnemu kraju na základe výzvy „Tradície inšpirujú inovácie”.

Aplikáciu si stiahnete bezplatne tu:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.vsg.vsg AppStore: https://apps.apple.com/sk/app/vsg/id1536268792

Pridajte komentár