EAST MAG
lego

Lego predstavuje novinku: Tieto kvety vám nikdy nezvädnú

Najlepšia hračka v detstve boli jednoznačne Lego stavebnice. Malé kúsky sa zrazu premenili na svet, ktorý sa zrodil v našej fantázii. Dizajnéri v spoločnosti nezaháľajú a dnes prichádzajú so stavebnicami, ktoré sú určené skôr pre dospelých. Ak máte nedostatok času na pestovanie rastlín, ale máte vášeň pre skladanie a tvorenie, potom je pre vás Lego kvetinová kytica či kolekcia Bonsai ako stvorená. 

Zdroj foto: Lego

Lego ako bonsai či kytica z ruží a vlčích makov

Tieto sady boli vytvorené ako súčasť Lego Botanical Collection pre dospelých. Kolekcia bola navrhnutá predovšetkým ako pomôcka pre tvorivosť a odbúravanie stresu. Súprava Bonsai Tree je určená na to, aby svojim staviteľom priniesla pocit pokoja a podporila ich všímavosť. Ide o to, že stromček si vie každý staviteľ prispôsobiť podľa seba. Vďaka použitiu rôznych klasických kúskov z iných súprav – ako sú krídla pterodaktyla, hlavy robotov a kapoty automobilov – na znovuvytvorenie organických botanických tvarov budú najnovšie výtvory určite potešením pre dlhoročných nadšencov aj začiatočníkov.

REKLAMA

Zo 756-dielnej súpravy kvetinových kytíc je možné vyrobiť rôzne kvety – napríklad zajačie papuľky, ruže, vlčie maky, astry a sedmokrásky,  ktoré sú prispôsobiteľné, takže si môžete vyskladať kyticu podľa svojich predstáv. Súprava Bonsai Tree s 878 dielmi obsahuje zelené listy aj ružové čerešňové kvety, aby ste mohli svoj strom meniť podľa ročných období. Nie je potrebné sa obávať presádzania alebo výmeny vody, pretože tieto rastliny nikdy nevädnú ani neumierajú.

Nové kvetinové sady nájdete na webových stránkach Lego.

Pre ďalšie zaujímavé čítanie, rozhovory a inšpirácie si prezrite našu rubriku Lifestyle.

Simona Ďurkovič

komentár: 1