EAST MAG
Messenger

Messenger sa mení. Pozrite si, aké novinky nás čakajú

Spoločnosť Facebook sa o svoje aplikácie mimoriadne stará. Minule sme vás informovali o novinkách, ktoré zavedie Instagram. Nový dizajn či hŕstka nových funkcionalít sa tentoraz ušla konečne aj aplikácii Messenger. Poďte sa s nami pozrieť, aké novinky nás v najbližšej dobe neminú.

Facebook sa rozhodol predstaviť novinky zo sveta svojich apiek. Jednou z nich je, ktorú ste už možno postrehli, že spoločnosť len nedávno začala v praxi testovať prepojenie komunikácie medzi Instagramom a Facebookom. Momentálne však hlási úpravy vo svojej aplikácii Messenger. 

Bližšie k Instagramu 

Táto novinka vám určite udrie do očí. Či sa vám už bude páčiť, alebo nie (podobne ako nové rozhranie Facebooku), budete si musieť zvyknúť. Najväčšou chystanou zmenou je zmena loga. Ikonická modrá farba je už v pasé a nahradí ju kombinácia modrej s ružovou. Táto zmena sa tak posúva smerom k vizuálnej identite sociálnej siete Instagram. Tým, že Messenger sa má prepojiť so správami na Instagrame, dáva táto zmena zmysel.

REKLAMA
Nové logo aplikácie Messenger
Zdroj foto: Facebook


Zástupcovia spoločnosti uvádzajú, že nové logo má odrážať posun smerom k budúcnosti posielania správ. Našťastie, toto nie je jediná zmena v Messengeri. Jej inovátori nám sľubujú niekoľko nových funkcií, po ktorých by sa mala naša komunikácia stať dynamickejšou a zábavnejšou.

Farebnejší a vtipnejší Messenger

Chatovacia aplikácia už nebude suchou apkou bez farieb. V novinkách sa spomínajú farebné témy pre jednotlivé komunikácie, vlastné reakcie, nálepky s vlastnou fotografiou a pod. Novinky sa budú týkať aj tzv. vanish mode – miznúcich konverzácií. Rozsiahlejšie detaily o novinkách si však inovátori nechali pre seba. Tak sa nechajme prekvapiť sami, čím nás vynovená aplikácia prekvapí už v najbližších dňoch.

Nové farebné témy v aplikácií Messenger
Zdroj foto: Facebook

Pre ďalšie zaujímavé čítanie, rozhovory a inšpirácie si prezrite našu rubriku Lifestyle.

Simona Ďurkovič

Pridajte komentár