EAST MAG
lego botasky

Dali by ste si na nohy Lego botasky?

Obľúbená dánska stavebnica Lego nadväzuje v poslednom období množstvo spoluprác, ktorých spoločné produkty prekvapujú a tešia všetkých fanúšikov. Tentoraz si na svoje prídu milovníci športovej obuvi – sú Lego botasky tie, ktoré vám chýbajú v šatníku?

Retro model

Lego sa totiž najnovšie spojilo so športovou značkou Adidas. Len včera, 21. septembra 2020, bol predstavený retro model ZX8000. Ide o spojenie ikonického modelu topánky a rovnako ikonickej stavebnice. Lego chce touto spoluprácou vyzdvihnúť fakt, že nikdy nie ste príliš starý na to, aby ste sa hrali. Je to tak aj podľa vás?

REKLAMA

ZX8000 je navrhnutá ako óda na klasickú stavebnicovú kocku. Skladá sa z viacfarebnej sieťoviny a syntetického semišového zvršku s gumovou podrážkou. Na pätách nájdete cvočky Lego, jazyk zdobí notoricky známe logo a pre hravých tu sú aj žlté návleky na ponožky či skutočné Lego kocky.

Séria A-ZX

Kolekcia značky A-ZX vznikla ešte v roku 2008 a po viac ako 10 rokoch je späť. Prináša 26 kúskov, ktoré oslavujú dedičstvo a budúcnosť radu ZX ‘000. Každý model je výsledkom spolupráce alebo inšpirovaný ikonami z archívov Adidas.

Tak čo, premýšľate, že by Lego botasky mohli byť novinkou aj vo vašej skrini plnej topánok? Na trh prídu piatok 25. septembra 2020, uvidíme, aký bude o nej záujem 🙂

Edita Fabian Hilgartová

Pridajte komentár