EAST MAG
technicom založení firmy

Webináre vedeckého parku

Čas sa aktuálne vďaka koronavírusu COVID-19 do značnej miery zastavil takmer na celom svete, inak to nie je ani v akceleračnom programe StartupCentra TUKE.

Univerzitný vedecký park TECHNICOM sa rozhodol napriek nepriaznivej situácii pokračovať v aktivitách – seminároch a workshopoch, z ktorých sa dnes stávajú webináre.

REKLAMA

1. webinár:  2. apríla 2020 od 14.00

Video ako efektívny nástroj komunikácie

Prečo je video dôležité a na čo sa pri ňom zamerať ? Inšpiratívne formy videa a ich využitie. Atribúty prezentačného videa, ktoré naozaj fungujú. Registrácia prebieha tu.

2. webinár: 9. apríla 2020 od 14.00

Video toolkit pre každého. Užitočné a ľahko použiteľné tipy, ako spraviť vlastné videá z pohodlia domova

Ukážka užitočných a pritom jednoduchých nástrojov, softvéru, trikov a tipov ako vytvoriť vlastné videa, animácie, webináre či vlogy a tak posunúť vašu online komunikáciu o 100 levelov vyššie. Registrácia prebieha tu.


Lektor webinárov: Michal Smoleň

Michal Smoleň je lídrom a zakladateľom video oddelenia spoločnosti Promiseo. Jeho zápal pre vizuálne efekty prerástol do kariéry režiséra mnohých videoklipov známych interpretov ako Mariána Čekovského či Mafia Corner, reklamných kampaní pre najväčšie značky v regióne a virálnych spotov, z ktorých vzišla aj nominácia na ocenenie Zlatá Pecka.

Súťaž inovatívnych nápadov

UVP TECHNICOM ráta s ďalším kolom súťaže Máš nápad? Prezentuj svoj startup!, ktoré sa má uskutočniť 25. júna 2020. Vzhľadom na aktuálnu situáciu bude prebiehať online. Pre registráciu a bližšie informácie sleduj web Startupcentra TUKE.

Pridajte komentár