EAST MAG
hack kosice

Medzinárodný hackathon sa vracia do Košíc

Po úspešnom pilotnom podujatí v roku 2019 sa bude v dňoch 28. a 29. marca 2020 konať svetoznáma informatická súťaž Hack Kosice 2020. Privíta 250 slovenských a medzinárodných
študentov programátorov z vyše 35 krajín. Druhý ročník sľubuje, že bude ešte väčší a lepší.

Cieľom hackatonistov bude vytvoriť najlepší produkt využitím rôznych informačných technológií. Aj vďaka prestížnej akreditácii Major League Hacking, tento slovenský hackathon láka špičkových zahraničných študentov z vyše 35 krajín. Účasť tohto kalibru ponúka skvelú príležitosť našim talentovaným programátorom, aby si zmerali sily a vymenili cenné skúsenosti s medzinárodnou elitou.

REKLAMA

Hack Košice 2020 – väčšie ambície, väčší dosah

hack kosice

Na základe úspechu prvého ročníka Hack Kosice sa organizačný tím uistil, že aj na Slovensku je veľký záujem o podujatia tohto charakteru. Po mesiacoch plných plánovania a zapájania nových členov tímu, organizátori oznámili, že 2. ročník eventu privíta až dvojnásobné množstvo účastníkov oproti roku 2019. Celkovo hackaton priláka až 250 hackerov.

Pr realizácii tohto projektu pomáha aj akreditácia od svetovej organizácie Major League Hacking (MLH). Nálepka MLH zaraďuje Hack Kosice 2020 do najvyššej kvalitatívnej triedy študentských hackathonov na svete a pomáha tak zviditeľniť slovenskú hackerskú komunitu v celosvetovom merítku.

Registrácia je otvorená!

Hack Kosice je pre študentov širokého spektra profesionálneho a akademického
zamerania. Účasť prinesie množstvo cenných skúseností nielen študentom IT, ale aj študentom inžinierstva, designu, marketingu, businesu, manažmentu a iných vedných odborov. Registrovať sa možno ako jednotlivec alebo v tímoch, s nápadom alebo bez. Vzhľadom na to, že už teraz evidujeme veľké množstvo prihlášok a počet miest je obmedzený, ak na teba sedí vyššie uvedený popis, neváhaj a registruj sa na apply.hackkosice.com!

tlačová správa

Pridajte komentár