EAST MAG
eperia

Viac ako 50 podujatí v Prešove pod jednou strechou

V metropole Šariša už viac ako 2 roky funguje nákupné centrum, ktoré sa zapája do lokálnych projektov a svojim návštevníkom ponúka široké služby. V roku 2019 bolo dejiskom viac ako 50 podujatí rôzneho zamerania.

Tretie najväčšie slovenské mesto – Prešov – sa môže pochváliť jedným zo 6 nákupných centier na svete, ktoré majú významný medzinárodný certifikát BREEAM Excellent. Toto vysoké ekologické hodnotenie získala EPERIA Shopping Mall vďaka svojim ekologickým aktivitám na podporu udržateľnosti životného prostredia, patrí medzi najvýznamnejší úspech centra za rok 2019.

REKLAMA

Rekordná denná návštevnosť

Zároveň je naším úspechom aj to, ako nás naši zákazníci vnímajú – sme pre nich miestom na nakupovanie, ale aj miestom, ktoré svojimi pestrými aktivitami ponúka možnosť vyžitia pre všetky vekové kategórie. Zorganizovali sme viac ako 50 podujatí s rôznou tematikou či obsahom. Pre najmenších návštevníkov až po milovníkov kávy či nadšencov elektromobilov. Na oslavu našich narodenín prišlo počas 12 hodín vyše 32 000 návštevníkov, čím sme otvorili náš rekord v rámci dennej návštevnosti,” vysvetľuje Daniela Štieberová, manažérka nákupného centra.

V porovnaní s rokom 2018 sa zvýšila aj celková ročná návštevnosť nákupného centra o 1 milión návštevníkov.

eperia
foto: Eperia Shopping Mall

Širšie portfólio služieb aj  vďaka novej výstavbe

„V roku 2019 sme spustili projekt darčekových kariet, ktoré sa medzi zákazníkmi rýchlo udomácnili. Na našom infopulte ponúkame možnosť požičať si dáždnik, detský športový kočiar, invalidný vozík či využiť zdarma ohrievač detských fliaš,” dodáva Daniela Štieberová.

Nákupné centrum sa snaží zvyšovať ponuku svojich služieb. Po úspešnom zelenom roku 2019 je najväčšou víziou pre rok 2020 výstavba II. etapy centra. Predstavuje nových 10 000 metrov štvorcových v troch podlažiach, MHD zastávku priamo pri centre a zvýšenie počtu parkovacích miest pre takmer 800 vozidiel.

eperia

Teší nás, že vďaka tomuto rozšíreniu budeme môcť v blízkej budúcnosti rozšíriť portfólio služieb pre zákazníkov o kiná či fitnescentrum  a predovšetkým o novú fashion sieť, ktorá prinesie do Prešova najmodernejšie koncepty prevádzok.”

tlačová správa

Pridajte komentár