EAST MAG
aplikacie

Top aplikácie roka 2019

Aké aplikácie a hry naozaj stáli zato v roku 2019? Pozrite sa spolu s nami na výber toho najlepšie, čo ponúkali Google a Apple. 

Apple

Najlepšou aplikáciou pre iPhone bola v roku 2019 Spectre Camera. Ide o apku na fotografovanie s možnosťou dlhej expozície, ktorá využíva strojové učenie. 

REKLAMA
apple

Spomedzi hier Apple vybral ako najlepší herný titul pre iPhone Sky: Children of the Light. Okrem nej prišiel Apple s vynovenými hernými klasikami – Mario Kart Tour, Dr. Mario World, Minecraft Earth, Pokémon Masters…

Apple ako trend roka 2019 považuje rozprávanie príbehov lákavou a profesionálnou formou. Potvrdzuje to záujem o aplikácie na úpravu príbehov na sociálnych sieťach či len samotné multimediálne výstupy – Anchor, Canva: Stories & Video Maker, Unfold, Steller, Spark Camera, Over, Wattpad. Na Slovensku je pekným príkladom inovatívneho spracovania príbehov Mojo.

Google

Najlepšími aplikáciami sa podľa Google stali v rámci Obchod Play Video Editor – Glitch Video Effects a Ablo – aplikácia, vďaka ktorej môže každý komunikovať s cudzincami vo vlastnom jazyku a prekonávať tak jazykové bariéry. 

google

Z hier jednoznačne dominovala akčná Call of Duty: Mobile, ďalej to bolo aj Angry Birds Dream Blast či Stardew Valley.

Najsťahovanejšie aplikácie

Najsťahovanejšími aplikáciami roka 2019 boli „klasiky” ako Instagram, YouTube, Messenger, streamovacie služby ako Spotify či Netflix alebo aplikácia pre krátke videá TikTok. 

Pridajte komentár