EAST MAG
HR akadémia v Košiciach

V Košiciach štartuje HR akadémia

V poslednom období registrujeme na východe Slovenska zvýšenú ponuku vzdelávacích programov v rôznych oblastiach. Niekoľkotýždňové komplexné programy, ktoré vychovávajú nových marketérov či programátorov, začínajú postupne meniť vedomosti miestnej pracovnej sily.

Partner Košice IT Valley – spoločnosť SCALEUP, ktorá sa zaoberá škálovaním rýchlo-rastúcich malých a stredných podnikov, prichádza do Košíc s novým inovatívnym druhom vzdelávania. HR.ACADEMY tvorená sériou inšpiratívnych prednášok a workshopov je primárne určená pre HR profesionálov a výkonných manažérov z malých a stredných podnikov. 

Počas 4 týždňov pokryjú slovenskí aj zahraniční spíkri najpopulárnejšie HR témy dnešných dní. Talent manažment, firemná kultúra, budovanie značky zamestnávateľa a HR nástroje budú hlavnými oblasťami akadémie. Výstupom akadémie nebude len certifikát, ale hlavne množstvo „ready-to-go” praktických aplikácií rovno do vášho denného biznisu alebo do vašej spoločnosti. 

Viac ako len vzdelávanie…

HR scaleUP academy je jedinečnou príležitosťou ako sa stretnúť a zoznámiť s profesionálmi, podnikateľmi či HR špecialistami. Budovanie svojich vedomostí môžete založiť aj na budovaní nových obchodných vzťahov. Budujeme profesionálnu komunitu, po každom workshope budú nasledovať neformálne drinky s lektormi a organizátormi. 

Detaily o akadémii vrátane programu, lektorov, ceny a registrácie nájdete na webe https://hr.scaleupacademy.sk/. Využite zvýhodnenú cenu, ktorá trvá len do 25.októbra 2019. Počet účastníkov je limitovaný. HR akadémia v Košiciach začína vo štvrtok 7.novembra 2019

Košice IT Valley

Klaster Košice IT Valley zohráva dôležitú úlohu vo vývoji IT odvetvia v košickom regióne. Združenie bolo založené v roku 2007 ako spoločná iniciatíva vzdelávacích inštitúcií, štátnej správy a popredných IT spoločností. V roku 2012 sa združenie pretransformovalo na klaster. V roku 2015 bol klaster certifikovaný na “Cluster Management Excellence Label GOLD” ako prvý v strednej Európe a je jedným z troch certifikovaných klastrov v oblasti informačných a komunikačných technológií. V súčasnosti má 83 členov.

Pridajte komentár