EAST MAG

Novinka: Pohodlné ovládanie klimatizácie cez Wi-Fi

Chcete svoju klimatizáciu ovládať kedykoľvek a odkiaľkoľvek vás napadne? Vďaka novinke Samsung môžete. Stačí vám k tomu len chytrý telefón alebo tablet s Wi-Fi pripojením.

Nastavte ideálnu teplotu na diaľku

Zabudli ste pred odchodom z domu vypnúť klimatizáciu? Vo vedľajšej izbe vám zaspalo dieťa a chcete upraviť teplotu, bez toho aby ste ho zobudili? Alebo by ste si pred príchodom domov radi vopred vychladili obývačku?

Ide to. Modernou nástennou klimatizáciou na diaľku nastavíte vo vnútri domu, na prechádzke, z práce aj nákupného centra. Potrebujete len telefón alebo počítač s nainštalovanou aplikáciou Smart Wi-Fi a stabilným internetovým pripojením.

Aplikácia ponúka základné aj pokročilé voľby

Keď ste doma, prístroj cez aplikáciu vypnete, zapnete, nastavíte teplotu alebo skontrolujete režim prevádzky. Telefónom ľahko zapnete funkciu Virus Doctor, D´light cool, Smart saver, Good´sleep, Tichý chod alebo Automatické čistenie. Aplikácia hneď informuje aj o prípadných poruchách jednotky alebo iných nečakaných udalostiach.

Keď ste mimo domova, môžete klimatizáciu na diaľku zapnúť, vypnúť, vybrať teplotu chladenia alebo zistiť, aký režim práve beží.

Ovládanie krok za krokom

  1. V telefóne alebo počítači si otvorte už nainštalovanú aplikáciu Smart Wi-Fi.
  2. Na domovskej stránke zvoľte možnosť In Home alebo Out home podľa toho, kde sa práve nachádzate.
  3. Vyhľadajte klimatizačnú jednotku a zaklopte na ňu.
  4. V tejto chvíli ju môžete podľa potreby pomenovať. Túto možnosť využijete hlavne v prípade, že doma máte jednotiek niekoľko a všetky chcete ovládať na diaľku.
  5. Nastavte režim prevádzky a zvoľte požadovanú teplotu. Využiť môžete aj časovač a ďalšie voliteľné funkcie.

Najväčšie výhody aplikácie Smart Wi-Fi

Nezáleží na tom, či vonku panujú tropické teploty, alebo sa nečakane ochladilo. Vďaka šikovnej aplikácii sa z práce vrátite do príjemne vychladeného alebo naopak vykúreného prostredia.

Práce s aplikáciou je intuitívna a jednoduchá. Telefón máte kedykoľvek pri ruke, už nepotrebujete ďalšie diaľkové ovládanie. Tiež sa nemusíte obávať, že by ste opustili dom či kanceláriu so zapnutou klimatizáciou. Vypnete ju odkiaľkoľvek behom pár minút, aj keď už dávno sedíte v aute alebo na pracovnej porade.

Prečítajte si celý návod, ako aktivovať aplikáciu pre diaľkové ovládanie klimatizácie.

Pridajte komentár