EAST MAG

Salesforce Ventures investuje do globálneho rozvoja Astound Commerce

Poskytovateľ IT služieb s vývojovým centrom v Košiciach ohlásil strategickú investíciu od Salseforce Ventrues. Toto rozhodnutie je namierené na rast prítomnosti firmy na trhoch v Severnej a Latinskej Amerike, Európskej únii a na Strednom východe, a taktiež aj na rast podielov projektov Astound Commerce v celkovom Salsforce eko systéme.

Astound Commerce sa zameriava na vytváranie kvalitných e-commerce riešení pre klientov v obchodnom sektore skrz partnerstvá s vedúcimi obchodníkmi e-commerce platforiem. Jedným z takýchto partnerom je svetový líder CRM a ecommerce riešení– Salesforce, ktorého produkty používa už cez 150-tisíc firiem v celom svete. Takmer 70 % projektov pre zahraničných zákazníkov sú implementované Astoundom ako Salesforce cloud platformy – Commerce Cloud, Marketing Cloud, Community Cloud and Service Cloud a toto číslo narastá.

REKLAMA

Expanzia do iných lokalít

S narastajúcou odbornosťou v digitálnej stratégii, technológiách, digitálnom marketingu a s nárastom v sfére zákazníckych skúseností minulý rok firma Astound Commerce obdržala ocenenie Platinum Consulting Partner Salesforce Commerce Cloud. Tento rok líder v oblasti cloudových riešení potvrdil dlhodobé zámery spolupracovať a investovať do spoločnosti Astound zo svojho Corporate Fund Salesforce Ventures. Toto rozhodnutie znamená ďalšiu expanziu Astound Commerce do iných lokalít a obsiahlu prácu so zákazníkmi na existujúcich trhoch v USA, Latinskej Amerike a Európe.

Astound a Salesforce vidia obrovskú príležitosť na cross-cloud implementácie, ktoré spoja marketing, reklamu, predaj a podporu a taktiež vzhliadajú k dôveryhodným partnerom, akým je Astound, aby sa sa to zrealizovalo. Trh to potrebuje, každý o tom rozpráva a my to uskutočníme. Pracujeme so Salesforce, aby sme sa stali lídrami na trhu v tejto oblasti,” vysvetlil Igor Gorin, zakladateľ a CEO Astound Commerce.

Investícia pre rast

Ilya Vynogradskiy, zakladateľ a CTO Astound Commerce, dodáva: „Od dnešného dňa sa Astound Commerce aktívne vyvíja získavaním nových klientov a dobíjaním nových trhov, rozširovaním obchodu, tiež investovaním do rastu v inžinierskych centrách v štyroch krajinách. Investícia Salesforce Venture do firmy pozdvihne rast Astoundu cez rozširovanie balíčkov služieb a poskytovanie viac sofistikovaných integrovaných e-commerce riešení na trhu.“

Okrem Astound Commerce, Salesforce Ventures portfolio zahŕňa veľmi známe firmy ako Docker, Evernote, IFTTT, Stripe, Quip, SurveyMonkey, Twilio, Box.com, Dropbox, DocuSign, MongoDB, Zoom, Hubspot a iné.

 


Astound Commerce je globálna IT firma, ktorá poskytuje celý cyklus e-commerce riešení (konzultácie, tvorbu UX prototypov, kreatívny dizajn, technický vývoj, testovanie, marketing a 24/7/365 podporu) pre známe značky. Medzi jej klientov patria L’Oreal, Under Armor, Crocs, Mothercare, Adidas, Jimmy Choo, Puma a iné. Firma Astound Commerce bola založená v roku 2000 v San Franciscu a momentálne má 7 inžinierskych stredísk – na Slovensku, v Bulharsku, na Ukrajine a v Kolumbii.

Salesforce Ventures je globálna investičná divízia Salesforce, ktorá investovala do 300 firiem v 20 krajinách za posledných 10 rokov. V roku 2018 firma ukončila rekordných 95 investičných dohôd mimo Kalifornie. Medzi známymi značkami v investičnom portfóliu sú firmy ako Docker, Evernote, IFTTT, Stripe, Quip, SurveyMonkey, Twilio, Box.com, Dropbox, DocuSign, MongoDB, Zoom, Hubspot a iné.

tlačová správa

Pridajte komentár