EAST MAG

Moje TOP aplikácie #2 Lucia Tomková

Aké mobilné aplikácie využívajú denne košickí IT-čkári? To je otázka, ktorú v našom magazíne zisťujeme v rubrike Moje TOP aplikácieSvoje najpoužívanejšie aplikácie prezradila Lucia Tomková, HR manažérka spoločnosti Fpt Slovakia.


Kedysi sa v printových módnych magazínoch rozoberali obsahy kabeliek, dnes sa v online svete rozoberajú obsahy mobilov. Doba sa hýbe, a tak aj ja mám okrem parfumu či rúžu v kabelke aj zopár aplikácií v útrobách môjho mobilu, ktorými si skrášľujem svoj život. Šetria čas, makajú za mňa, dokonca boli prítomné aj pri mojich životných zlomoch.

REKLAMA

Aby som nehovorila v inotajoch, okrem štandardných aplikácií k bankám,  sociálnym sieťam, komunikačným kanálom (Viber, Whats up, Threema, Skype), shoppingu (Tchibo, Alibaba…)  mám ikonky, ktore sú typicky ženské, rodičovské (pre monitoring dietata – Dormi), ale aj cestovateľské (Trip Advisor, Uber, Dlznicek).

Cez iRobot mapujem cistotu doma, Endomondo so mnou športuje, DS cloud mi zálohuje dáta a spája ma s domácim serverom NAS, no a cez Epson iPrint tlačím, čo potrebujem.  Vivino je výbornou pomocnou rukou vo svete vín.  

Mám aj jednu netradičnú appku – Contraction Timer, ktorá je naozaj veľmi praktická pre všetkých, ktorých čaká príchod nového člena rodiny.

Ak by som nejakú mala odporučiť, odporúčam úplne všetky. Až pri tomto sumarizovaní som zistila, že tých aplikácií mám pomerne dosť. Riadia preto náš život aplikácie? 🙂 #skodatejobmedzenejpamatemobilu

Máte svoj tip na IT-čkára, ktorého najpoužívanejšie appky by ste chceli poznať? Napíšte nám na press@indexmag.sk!

FPT Slovakia


Lucia Tomková

Pracuje v spoločnosti Fpt Slovakia, ktorá získala 2. miesto v ankete Najzamestnávateľ 2018 v kategórii IT a telekomunikácie, viac ako 10 rokov. V súčasnosti pôsobí ako HR manažérka, má dlhoročné skúsenosti z oblasti marketingu a komunikácie a miluje svet eventov.

Projekty, ktoré mala pod taktovkou, získali prestížne ocenenia, ako napríklad Via Bona Slovakia, európsku EuBEA či cenu od Syndikátu novinárov.

Vo voľnom čase sa venuje aktivitám v gastronómii, skúša fotografovanie a pije dobrú kávu.

Edita Fabian Hilgartová

Pridajte komentár