EAST MAG
Súťaž inovatívnych nápadov
Zdroj foto: UVP Technicom

Rozvíjajte svoj nápad na startup v súťaži inovatívnych nápadov

Mať dobrý nápad nestačí na to, aby ste rozbehli svoje podnikanie. Môže to však byť dobrým základom na získanie dôležitých potrieb, ktoré vám pomôžu s relatívne nízkymi nákladmi rozbehnúť svoj startup vo veľkom. 

Začínajúcim startupom pomáha Univerzitný vedecký park TECHNICOM svojím akceleračným programom. Dostať sa doň môžete prostredníctvom súťaže inovatívnych nápadov. Nepremeškajte svoju šancu rozbehnúť svoj biznis a realizujte sa v práci, ktorá vás bude baviť. 

Čo získajú víťazné projekty? 

  • priestory, ktoré budú môcť startapisti využívať zadarmo
  • expertnú a mentorskú podporu
  • pomoc pri tvorbe podnikateľského plánu
  • pomoc pri hľadaní investorov 

Prihlášky do 17. kola súťaže Máš inovatívny nápad? Prezentuj ho! môžete posielať do 21. júna 2023. 

„Cieľom súťaže inovatívnych nápadov je vyhľadávanie perspektívnych startupov, ktoré majú potenciál presadiť sa na trhu. Súťaž vyhlasujeme už od roku 2014. Za ten čas ňou prešlo viac ako 300 inovatívnych startupov,” priblížil František Jakab, riaditeľ UVP TECHNICOM.

Termín súťaže je 26. jún 2023. Hodnotiaca komisia súťaže na základe úrovne rozvoja startupu môže navrhnúť jeho umiestnenie priamo do Inkubátora TUKE. 

Startup centrum TUKE už „hostilo” projekty, ktoré získali aj zaujímavé ocenenia: 

  • CropTech – víťazi Startup Awards (v kategórii „Spoločnosť“)
  • Fitliner Training – finalisti súťaže Mladý inovatívny podnikateľ 2016
  • VIZUALIZACKY – víťazi súťaže Business Idea 2014 Tatra banky
  • Chargebrella – víťazi Business Idea 2016
  • EFEOS – semifinalisti celosvetového kola súťaže Creative Business Cup
  • CHECKuP – finalista celosvetovej súťaže University Startup World Cup

Bezplatná šanca pre každého

Startup storePredictor, ktorý sa venuje predikčnej analytike, sa taktiež zapojil do súťaže Máš inovatívny nápad? Prezentuj ho! 

Potenciálnym súťažiacim odporúčam vytvoriť si krátku prezentáciu, v rámci ktorej predstavia svoj nápad. So všetkým ostatným, keď uspejú, im už pomôžu špecialisti a odborníci z UVP TECHNICOM, kde je kopec skvelých mentorov a výborný kolektív. A čo je dôležité a na čo nesmiem zabudnúť je networking, pretože bez kontaktov to dnes vôbec nejde,“ hovorí Aleš Jandera zo storePredictor, s ktorým sa jeho kolegovia pred dvoma rokmi prihlásili do tejto súťaže a uspeli. 

Súťaž inovatívnych nápadov je určená pre všetkých a je zadarmo. Viac informácií nájdete na webe Startup centra. Pre zapojenie sa do súťaže je potrebné vyplniť registračný formulár.

Simona Ďurkovič

Pridajte komentár