EAST MAG
Zdroj: Pexels

Neprehliadni tieto štýlové šaty z MEDICINE

Príjemné teplé počasie a hrejivé slnečné lúče sú čoskoro tu, a tak je najvyšší čas pripraviť na toto obdobie aj svoj šatník. Sezóna jar/leto 2023 sa nezaobíde bez štýlových dámskych šiat. Ktoré modely z dielne MEDICINE padnú do oka vám?

Jar a leto v znamení kvetinových vzorov

Kvetinové motívy sa nosia celý rok, ale jar a leto si ich žiadajú o čosi viac. Možno si poviete, že ide o nudnú klasiku, ale kvetinových vzorov je neúrekom a významnú úlohu zohráva aj strih šiat. Na MEDICINE objavíte niekoľko krásnych kvetinových šiat v mini aj midi dĺžke a nechýbajú ani dlhé maxi šaty. Okrem pestrofarebných modelov si môžete vybrať aj decentnejšie kúsky. Čo tak čierne midi dámske šaty s farebnými kvetmi, alebo nesmrteľná čiernobiela kombinácia? Ak nepatríte medzi najväčšie milovníčky kvetových vzorov, stavte na čierne šaty áčkového strihu s farebnou kvetinovou nášivkou v oblasti dekoltu.

Výrazné farby a dĺžka po kolená

Nadchádzajúca sezóna je plná farieb, pričom k top odtieňom patrí sýta rúžová, bledorúžová, baby blue, žiarivá žltá, limetková, olivovo zelená a zabudnúť nesmieme ani na farbu roka, ktorou je viva magenta. Okrem šiat, ktoré hýria farbami, sú stále trendy aj nestarnúce klasiky – biela a čierna. 

Čo sa týka dĺžky, tento rok je ideálna po kolená. Okrem mini šiat alebo midi dĺžky do polovice lýtok tak opäť dostanú šancu aj šaty siahajúce po kolená. Romantickým jarným kúskom sú staroružové krátke šaty MEDICINE s ¾ rukávom a volánmi v hornej časti. Jemne priliehavé šaty s véčkovým výstrihom na chrbte stačí doplniť členkovými čižmami alebo balerínami. Keďže trendom tejto sezóny sú aj priehľadné materiály, tyrkysové dámske šaty s rafinovanou čipkou a priehľadnými rukávmi budú skvelý úlovok.

Nech žije minimalizmus

Táto sezóna praje minimalizmu a čistým, jednoduchým líniám. Koniec koncov, v jednoduchosti je krása a túto sezónu to platí dvojnásobne. Dámske šaty Modern India od MEDICINE s jedným rukávom a výrezom na chrbte aj v prednej časti sú originálne a zároveň jednoduché. Pridajte k nim dámske poltopánky na hrubej podrážke a džínsovú bundu alebo oversize blejzer a máte perfektný outfit na bežný deň. Mimochodom rafinované výrezy, nielen na šatách, sú jedným z hitov sezóny, takže sa nebojte odhaliť chrbát, dekolt alebo boky.

Máte radšej výrazné farby? Vyberte si krátke dámske šaty Commercial od MEDICINE v mandarínkovej alebo sýto ružovej farbe. Priliehavé šaty s elastanom nechajú vyniknúť vašu postavu. Zaujímavým prvkom je nielen okrúhly výstrih, ale hlboký výrez na chrbte. Pre elegantné poňatie outfitu si k šatám obujte sandále alebo baleríny, na chladné ráno pridajte aj jarnú bundičku alebo kardigán.

Ak máte radšej ležérnosť, zvoľte biele tenisky a koženú motorkársku bundu. Kožené oblečenie v štýle motocross je totiž ďalším horúcim trendom. Vyberte si šaty MEDICINE z https://wearmedicine.sk/k/ona/oblecenie/saty, kde nájdete kvetinové vzory, ale aj minimalistickú klasiku.

Pridajte komentár