EAST MAG
Zdroj foto: GlobalLogic Slovakia

Rok plný výziev: Potvrdili sme našu pozíciu stabilného partnera pre našich klientov aj kolegov 

Tento rok sme sa pod značkou GlobalLogic Slovakia zúčastnili ankety Najzamestnávateľ roka 2022, ktorú už 11 rokov organizuje Profesia. V kategórii IT a telekomunikácie sa stretla špička slovenských IT firiem.

V tejto kategórii sa ráta so širokou konkurenciou, preto sme oslovili našich kolegov, aby vyjadrili svoj názor a zahlasovali za nás. GlobalLogic Slovakia sa v ankete Najzamestnávateľ roka 2022 umiestnil v TOP 10 najlepších spoločností.

REKLAMA

 „Sme za túto skúsenosť, ktorá nás posunula vpred, vďační. Aj keď sme sa neumiestnili v TOP 3, ďakujeme našim partnerom, klientom a zamestnancom – kolegom, ktorí významnou mierou dotvárajú to, čím GlobalLogic na Slovensku je. Ďakujeme všetkým hlasujúcim za prejavenú dôveru,“ hovorí Kristína Kertészová, Head of Marketing GlobalLogic Slovakia. 

Zdroj foto: GlobalLogic Slovakia

Rok 2022 bol nesmierne náročný v rôznych smeroch. Bol plný rozličných výziev, no dokázali sme byť pre našich kolegov a klientov stabilným partnerom. 

Spolu dávame zmysel kódu, ktorý meníme na produkty pomáhajúce ľuďom. 

Centrála spoločnosti GlobalLogic Slovakia je v Košiciach a ďalšie pobočky má v Banskej Bystrici a v Žiline. Naše riešenia v oblasti digitálneho inžinierstva a vývoja technológií využívajú vo svete dennodenne milióny ľudí, ktorým uľahčujú život.

GlobalLogic Slovakia

GlobalLogic, líder v oblasti digitálneho inžinierstva a súčasť a Hitachi Group Company, pomáha zákazníkom na celom svete navrhovať a prinášať inovatívne produkty, platformy a najnovšie digitálne vymoženosti. Na Slovensku má GlobalLogic centrálu v Košiciach a pôsobí aj v Banskej Bystrici a v Žiline.

Pridajte komentár