EAST MAG
Zdroj foto: FB Športová osobnosť Košíc

Spoznajte Športovú osobnosť Košíc za rok 2022

Anketa a projekt Športová osobnosť Košíc vstupuje do svojho 14. ročníka v snahe o ocenenie výsledkov, ktoré športovci reprezentujúci mesto Košice dosiahli počas roku 2022 a mnohí už opakovane aj pred ním.

Návrat k obľúbenému formátu

Spôsob odovzdávania umeleckých plastík, na ktorých podobu sme si od zrodu projektu už zvykli, sa po dvoch ročníkoch, ktoré mali v dôsledku opatrení súvisiacich s korona krízou inú podobu, opäť vracia do obľúbeného formátu galavečera. Laureátov a čestných hostí tak privítame v priestoroch hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach a veríme, že mu ani tento rok nebude chýbať povestný punc jedinečnosti.

REKLAMA

Kto si prevezme ocenenia?

Túto tajničku definitívne rozlúštime až 3. marca na slávnostnom galavečere spojenom s odovzdávaní týchto prestížnych ocenení. Mená laureátov 14. ročníka však budeme postupne uverejňovať aj prostredníctvom našich pravidelných newsletterov, webovej stránky i na sociálnych sieťach.

Ako každý rok, i tentokrát nebudú chýbať ocenenia laureátom v kategórii LEGENDA, TOP 10, NÁDEJ, MASTERS, KOLEKTÍV a HENDIKEPOVANÝ ŠPORTOVEC.

Vstupenky už v predaji

V prípade, ak máte záujem stať sa súčasťou tohto jedinečného večera ako jeden z jeho hostí, obmedzený počet vstupeniek, ktoré sú k dispozícii si môžete rezervovať na e-mailovej adrese vajdova@progress.sk alebo telefonicky na 0907 496 952 prípadne si ich po dohode osobne vyzdvihnúť v sídle spoločnosti Progress Promotion Košice na Žriedlovej 30 v Košiciach. Vstupenka zahŕňa okrem oficiálneho programu aj trojchodové servírované menu, prípitok a základnú ponuku nápojov.

V ďalších dňoch budeme priebežne uverejňovať mená laureátov ankety v jednotlivých kategóriách, pričom ich detailnejšie profily i viaceré novinky nájdete na webovej a facebookovej stránke podujatia.

tlačová správa

Pridajte komentár