EAST MAG
Zdroj foto: GlobalLogic Slovakia

Soft skills v IT: Verejný prejav od strachu k sebadôvere

Vystupovanie na verejnosti, rôznych prednáškach či eventoch môže byť pre človeka veľmi stresujúcou skúsenosťou, ktorá nás dokáže úplne ochromiť. Stres, nervozita, prílišné potenie sa či hapkanie. Je však dôležité tento strach prekonať a posunúť svoje soft skills na ďalšiu úroveň. Ako na to?

Pozývame vás na náš prvý webinár v novom roku, ktorý sa bude týkať verejného prejavu. Spíkrom bude Anton Muzhailo, ktorý vám porozpráva a vysvetlí všetko na tému Soft skills v IT: Verejný prejav – od strachu k sebadôvere

REKLAMA

Tento webinár je založený na reálnych skúsenostiach Antona, ktorý vám poradí, ako začať verejné vystupovanie tým, že prijmete svoje obavy a ovládnete ich. Prednáška bude aj o praktických cvičeniach a odporúčaniach, ako sa na verejnosti môžete efektívne vyjadrovať. 

Uvidíte, že po skončení webinára budete mať úplne iný pohľad na strach a jeho úlohu, ktorú zohráva v ľudských životoch. Na základe uvedených praktických príkladoch bude váš prejav sebavedomejší, dynamickejší a pútavejší.

Webinár Soft skills v IT: Verejný prejav – od strachu k sebadôvere bude prebiehať v anglickom jazyku a uskutoční sa už 25. januára 2023 od 17:00 hod. do 19:00 hod.

Vstup je ZADARMO, na podujatie je však potrebné vopred sa ZAREGISTROVAŤ

Zdroj foto: GlobalLogic Slovakia

O Antonovi Muzhailovi: 

  • Anton má skúsenosti so spúšťaním nových projektov a technickými konzultáciami pri rokovaniach s novými a existujúcimi klientmi.
  • Je technickým trénerom a lektorom pre externé a interné kurzy QA. 
  • Má niekoľko odborných certifikácií, ako napríklad ISTQB Foundation alebo Test Manager Advanced Level.

Viac informácií o pripravovanom webinári nájdete na webovej stránke spoločnosti GlobalLogic Slovakia – https://www.globallogic.com/sk/about/events/soft-skills-v-it-verejny-prejav-od-strachu-k-sebadovere/

Tešíme sa na vás!

GlobalLogic Slovakia

GlobalLogic, líder v oblasti digitálneho inžinierstva a súčasť a Hitachi Group Company, pomáha zákazníkom na celom svete navrhovať a prinášať inovatívne produkty, platformy a najnovšie digitálne vymoženosti. Na Slovensku má GlobalLogic centrálu v Košiciach a pôsobí aj v Banskej Bystrici a v Žiline.

Pridajte komentár