EAST MAG
Zdroj foto: OC Cassovia

Neviete vybrať deťom vhodný krúžok? Navštívte Festival voľného času

Netradičné a originálne. Presne také bude podujatie Festival voľného času v OC Cassovia, ktoré pomôže rodičom i deťom zorientovať sa v pestrej ponuke záujmových krúžkov v Košiciach. Uskutoční sa už v sobotu 21. januára.

Jednotlivé subjekty budú v rámci akcie prezentovať rodičom a najmä deťom svoju činnosť, aby si tak malí zvedavci vedeli vybrať krúžok, ktorému by sa chceli vo voľných chvíľach venovať.

REKLAMA

Budú medzi nimi napríklad Tanečný klub Ellegance, Kid Genius Slovakia, Cassovia Tennis Academy, Lukostrelecká škola, Hokejový klub Sršne Košice a mnohí iní. Deti si však budú môcť naživo vyskúšať aj mini lezeckú stenu vďaka Lezeckej škole Rozlomity, nájdete tu aj CVČ a zástupcov Knižnice pre deti a mládež mesta Košice.

„Pre malých aj veľkých účastníkov podujatia sme si pripravili tvorivé diele či iné zaujímavé aktivity a veľmi sa na všetkých tešíme,“ pozýva Lucia Lyková z Centra voľného času, Orgovánova 5, Košice.

Podobných podujatí je naozaj minimum, preto sme sa s nadšením zapojili do tohto projektu. Veľmi radi sa stretneme s potenciálnymi záujemcami o lezenie, vysvetlíme malým zvedavcom krásy tejto športovej vášne a názorne im predvedieme základy na našej mini lezeckej stene,“ láka záujemcov Jaroslav Pukansky  z lezeckej školy Rozlomity.

Deti si zaslúžia tráviť čas plnohodnotne a spôsobom, ktorý ich najviac baví a napĺňa. Aby rozvíjali svoje nadanie, trávili plnohodnotne čas s rovesníkmi aj mimo školských lavíc a najmä – aby mali radosť. V rámci Festivalu voľného času sa môžu inšpirovať a rodičia skonzultovať prípadné podrobnosti.

Vstup na Festival voľného času v OC Cassovia je voľný, tešíme sa na Vás v sobotu 21. januára od 10.00 do 16.00 hod.

Zdroj foto: OC Cassovia

tlačová správa

komentár: 1