EAST MAG
Zdroj obrátka: Artazum / Shutterstock.com

Kvalitný spánok je dôležitý pre vás a aj pre vašich hostí

Spánok je jedna zo základných ľudských potrieb. Preto je priestor na spanie jednou zo základných vecí, ktoré musí mať každý byt, či dom. Typicky je toto účel spálne a postele v nej. Kvalitná posteľ je základom kvalitného spánku.

Drevená posteľ očarí dizajnom aj kvalitou

Iste, na kvalitu spánku má veľký vplyv aj matrac a nájdu sa aj iné faktory, ale všetko to predsa začína posteľou. Mimochodom, čo sa týka samotného času stráveného „používaním“ postele, v tomto hravo predbehne akýkoľvek iný nábytok a celkovo zrejme aj akýkoľvek kus vybavenia v domácnosti. Aj to dobre ilustruje aký význam má správny výber postele.

Ak by sme vám mali v tomto smere odporučiť nejaký konkrétny typ postelí, rozhodne by to boli kvalitné drevené postele. Drevo je nadčasový materiál, ktorý sa hodí do rôzne ladených interiérov. Pridajte k tomu viacero štýlov a farebných prevedení a určite nájdete drevenú posteľ, ktorá sa hodí práve do vašej spálne.

Nadčasový vzhľad však nie je jedinou výhodou drevených postelí. Kvalitná drevená posteľ vám vydrží dlhé roky a tak ide o investíciu, ktorá sa rozhodne oplatí. A vďaka jednoduchému čisteniu a údržbe môže drevená posteľ celé tie roky vyzerať ako nová.

A čo vaši hostia?

Odbočme teraz ešte k priestoru na spanie, ktorý ale nebude pre vás, ale pre vašich hostí. Ak u vás relatívne pravidelne prespávajú známi, určite nezaškodí mať pre nich nejaké miesto na spanie. Najjednoduchšie to majú samozrejme tí, ktorí majú dom aj s hosťovskou izbou, prípadne majú jednu voľnú izbu v byte, ktorú môžu na hosťovskú pretvoriť.

Ale vďaka rozkladacím pohovkám môžete priestor na príležitostné spanie vytvoriť prakticky hocikde. Kompaktná pohovka nájde využitie kľudne aj v detskej izbe, či pracovni a keď ju rozložíte, pretvoríte túto miestnosť na dočasné miesto pre vašich hostí.

Pridajte komentár