EAST MAG
Zdroj foto: Allianceart.pl

PIANO BEST COVERS

Na scéne Štátnej filharmónie Košice zaznejú hity svetovej hudby, ktoré si získali srdcia miliónov ľudí na celom svete. Špeciálne pre tento koncert bol pripravený rozsiahly program najznámejších skladieb z repertoáru: Queen, Metallica, Nirvana, Linkin Park, Guns N’Roses, Rammstein, System of a Down, Deep Purple, AC/DC, Coldplay, Lady Gaga, Michael Jackson, George Michael, Coolio, Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Hans Zimmer, Nino Rota a mnoho ďalších hudobných legiend.

Pripravili sme pre vás špeciálny program “Piano & Sax”, v ktorom niektoré klavírne aranžmány doplní lyrický zvuk saxofónu. Svetové hity v podaní klavíra a saxofónu nenechajú nikoho ľahostajným a vytvoria jedinečnú atmosféru.

Sólistom koncertu bude známy poľský klavirista Lukash Shubski, víťaz medzinárodných súťaží v Londýne, Taliansku, Berlíne a Slovinsku. Vystúpil na koncerte  Coldplay na Národnom štadióne vo Varšave; na koncerte  Guns N’Roses na štadióne Energa v Gdansku; na koncerte  Depeche Mode na Národnom štadióne vo Varšave; v Hale Koszyki vo Varšave; v Sky Tower vo Vroclave; a  rockových koncertoch so Sliezskou filharmóniou.  Na koncerte ho bude sprevádzať poľský saxofonista Kacper Gwiazda.

Koncert sa uskutoční 29. januára na scéne Štátnej filharmónie Košice. Začne sa o 19:00.

Vstupenky si môžete zakúpiť na Ticketportal.sk: https://www.ticketportal.sk/event/Piano-Best-Covers?idpartner=649https://www.ticketportal.sk/event/Piano-Best-Covers?idpartner=649

tlačová správa

Pridajte komentár