EAST MAG
Zdroj: GlobalLogic Slovakia

GlobalLogic MeetUp: Čo sa deje v mojom aute?

Vplyv softvérových inžinierov GlobalLogic Slovakia v Automotive sfére je neodškriepiteľný. A to všetko vďaka kódu, ktorý v konečnom dôsledku dáva zmysel.

Chcete vedieť, na čo všetko je potrebné myslieť pri inteligentných autách? Zúčastnite sa hybridného meetupu, ktorý sa bude niesť v téme: „Čo sa deje v mojom aute? Diagnostika automobilu pomocou protokolov CAN (UDS) a IP (DoIP).” Zarezervujte si dátum 14. decembra o 18.00 čas na večer plný múdrych informácií v EPIKA cafe -chute čo píšu, Jána Reka, 010 01 Žilina. 

Na online/ offline evente vás zavedieme do tajov komunikácie s vaším štvorkolesovým miláčikom. 

REKLAMA

Na našom MeetUpe sa dozviete:

  • čo je to protocol UDS
  • HW možnosti diagnostiky auta
  • budúcnosť diagnostiky v automobilovom priemysle

Celým eventom vás bude sprevádzať speaker Radovan Ďurec, C++/Embedded Linux, Senior Software Engineer, ktorý sa špecializuje na vývoj v Automotive segmente v GlobalLogic Slovakia. Radovan robí dobré meno spoločnosti aj v zahraničí, napríklad u klientov vo Francúzsku, Nemecku, Japonsku, Španielsku či Anglicku.

Vstup je ZADARMO, na podujatie je však potrebné vopred sa ZAREGISTROVAŤ aj na online/offline formu najneskôr do 13. decembra 2022. Webinár sa bude konať v slovenskom jazyku.

MeetUp s Automotive tematikou vám prináša spoločnosť GlobaLogic Slovakia v spolupráci so Žilinským IT klastrom ZAIT.   

Tešíme sa na vás!

GlobalLogic Slovakia

GlobalLogic, líder v oblasti digitálneho inžinierstva a súčasť a Hitachi Group Company, pomáha zákazníkom na celom svete navrhovať a prinášať inovatívne produkty, platformy a najnovšie digitálne vymoženosti. Na Slovensku má GlobalLogic centrálu v Košiciach a pôsobí aj v Banskej Bystrici a v Žiline.

Pridajte komentár