EAST MAG
zdroj foto: UniCupSVK

Do súbojov v CS:GO a League of Legends sa pustia tieto univerzitné tímy

Kvalifikačné súboje v premiérovom formáte siedmej sezóny UniCupu sú za nami. Univerzitné tímy započali svoju cestu na univerzitnú trón v októbri a o víťazovi sa rozhodne počas nasledujúcich dvoch víkendov.

CS:GO

Prvými kvalifikovanými tímami sa z októbrového finále stali UCM TEDI Bears Indigo a Esport UPJŠ. Oba tímy sú taktiež finalistami minulej sezóny, kedy si však o niečo lepšie viedol tím UCM, a rovnako tomu bolo aj v mesačnom finále. Túto dvojku z novembrového finále doplnia Esport STUBA a Esport TUKE. Tu sa lepšie vo finále darilo Bratislavčanom.

REKLAMA
zdroj foto: UniCupSVK

League of Legends

V druhej hre neuvidíme ani jedného z finalistov minulej sezóny. Víťazný tím UKF E-sports sa nedokázal prebojovať z prvého mesačného finále a UCM TEDI Bears Sigma sa aj napriek účasti v TOP 4 októbra aj novembra taktiež nedokázali presadiť. Postupujúcou dvojicou októbra sa stali EUBA Esport A a UNIZA Herolds. Prvý seed drží tím z EUBA. V tomto mesiaci ich do finálového počtu doplnili ESTUBA a Esport TUKE. Lepšiu miestenku aj tu drží tím z Bratislavy.

zdroj foto: UniCupSVK

Sledujte finálové víkendy naživo

Finálové zápasy sa budú odohrávať vo formáte Double Elimination BO3. Súboje sa budú konať počas dvoch víkendov, 3.-4.12. a 10.-11.12. od 15:00. Soboty budú patriť CS:GO a nedele League of Legends. Komentované zápasy budú prebiehať naživo na Twitchi UniCupSVK.

tlačová správa

Pridajte komentár