EAST MAG
Grafika: GlobalLogic Slovakia

Webinar #7: Serverless architektúra pomocou CDK

Čo je a na čo potrebujeme CI/CD serverless architektúru? To všetko sa naučíte a dozviete na siedmom webinári, ktorý organizuje GlobalLogic Slovakia a ktorý sa uskutoční vo štvrtok 13. októbra 2022 o 17:30.

Počas webinára si ukážeme vytváranie infraštruktúry s použitím AWS CDK (Cloud Development Kit) a jazyka Python. Budeme porovnávať CDK s Cloudformation a Terraform, vyskúšame si písanie unit testov pre infraštruktúru, serverless služby ako SNS, SQS, API Gateway a ich jednoduchú implementáciu pomocou CDK. Celkom zaujímavé, však?

REKLAMA

Tento webinár je určený predovšetkým vývojárom so skúsenosťami s CI/CD, ktorí rozumejú cloud deployment automatizácii. Účasť na webinári však bude prínosom pre každého, kto sa zaujíma o túto tému, takže vítaní ste všetci 🙂

Webinár sa bude konať v slovenskom jazyku.
Vstup je zadarmo, je však potrebné sa na webinár vopred REGISTROVAŤ.
O svoje skúsenosti a poznatky sa s vami podelí Ivan Vojtko

Zdroj foto: GlobalLogic Slovakia

Ivan Vojtko:

  • Skúsený programátor, system admin, AWS ambasádor.
  • Je sústredený na neustálu orchestráciu systémov, vždy nápomocný posunúť automatizáciu CI/CD vpred.
  • Ivan má vyštudovanú Technickú univerzitu v Košiciach.
  • Má skúsenosti s tvorbou webov, serverovými aplikáciami, ale aj operačnými systémami.
  • V ďalšom rozvoji sa venoval prioritne operačnému systému Linux, konfigurácii, neskôr nasadeniu SW riešení. Odtiaľ bol len krok ku cloud technológiám, ktoré sú mu blízke doteraz.
  • https://www.linkedin.com/in/ivan-vojtko-905224107/?originalSubdomain=sk

GlobalLogic Slovakia

GlobalLogic, líder v oblasti digitálneho inžinierstva a súčasť a Hitachi Group Company, pomáha zákazníkom na celom svete navrhovať a prinášať inovatívne produkty, platformy a najnovšie digitálne vymoženosti. Na Slovensku má GlobalLogic centrálu v Košiciach a pôsobí aj v Banskej Bystrici a v Žiline.

Pridajte komentár