EAST MAG
ServiceNow
Foto: Indexmag.sk

Staňte sa špecialistom platformy ServiceNow

IT pozícií je neúrekom, stačí si len vybrať. Dôležité je nebáť sa a skúšať. Samozrejme, nesmieme zabudnúť ani na vedomosti či skúsenosti, no ani tie nepotrebujete mať v dĺžke trvania 10 rokov. ServiceNow – program spoločnosti Fpt Slovakia – vás vtiahne do sveta trendových IT služieb a rôznorodej práce.

Budujte si kariéru v oblasti, ktorá má zmysel 

ServiceNow je moderná IT služba, ktorá má za úlohu zjednodušovať byrokraciu používateľských firiem. Odpoveďou pre dynamické a inovatívne spoločnosti je automatizácia a nový prístup k správe a riešeniu podnetov. Program obsahuje množstvo IT požiadaviek v oblasti servisu v jednom nástroji. Okrem toho zahŕňa tiež preddefinované aplikácie, ale aj možnosť vytvárať vlastné moduly, vizualizácie alebo portály. Jednoducho povedané, ServiceNow umožňuje firmám spravovať všetko potrebné na jednom mieste. 

Tento projekt sme v Fpt Slovakia začali budovať od roku 2017. Odvtedy sme výrazne narástli, predovšetkým čo sa týka schopností a tiež kapacít, čo značí, že sme momentálne lídrami v rámci našich strategických zákazníkov v oblasti konzultácií, testovania, rozvoja a implementácie samotného ServiceNow, vysvetľuje Tibor Gujdán, Head of ServiceNow Solutions, Fpt Slovakia.

ServiceNow je práca snov

Ak človek robí, čo ho baví, vidí v  tom zmysel a zároveň sa veľa učí a profesne rastie – má šťastie. Ak aj vy chcete svoje vedomosti a skúsenosti posúvať vpred, platforma ServiceNow je na to ako stvorená.

Nároky na developerov v rámci ServiceNow nie sú vysoké. Pokiaľ má človek skúsenosti so samotným JavaScriptom aspoň rok, tak je ideálny kandidát pre túto pozíciu. Samozrejme, dôležitým faktorom je pri pozícií aj logické myslenie a snaha posúvať sa vpred, dodáva T. Gujdán.

Aj to obnáša platforma ServiceNow, ľudovo nazývaná SNOW, v ktorej si môžete splniť svoje kariérne sny. Ak nie ste v tejto oblasti až tak doma, nemusíte sa báť. Experti z Fpt Slovakia majú pre vás pripravený špeciálny tréningový plán, ktorý z vás za pár týždňov hravo urobí špecialistu pre túto platformu. Vďaka nim budete mať kariérnu cestu vydláždenú.

Pre mediorov i seniorov

Pracovná náplň môže byť zaujímavá aj pre mediorov či IT seniorov. Výhodou práce na projekte je napríklad pracovná rozmanitosť. Programátor má možnosť obsiahnuť väčšie množstvo technológií naraz a čakajú ho stále nové výzvy a rôznorodosť.

ServiceNow Developer s IT skúsenosťami sa podieľa na implementácii projektov pre našich zákazníkov, napríklad vo oblasti zdravotnej starostlivosti či utilít pre klientov v Nemecku, Rakúsku, Veľkej Británii či Spojených štátoch amerických.

Ak chcete vedieť o platforme ServiceNow viac, pozrite si video, v ktorom nájdete všetky dôležité informácie o tom, ako nájsť svoju vysnívanú prácu.

Otvorené pozície v programe ServiceNow:

ServiceNow Developer (mid level/senior) | Fpt Slovakia

ServiceNow Technical Consultant | Fpt Slovakia

Simona Ďurkovič

Pridajte komentár