EAST MAG
pult v predajni
Foto: Medcom

Detaily, ktoré ovplyvňujú dizajn predajne

Každá predajňa má svoju dušu, no bez kvalitného vybavenia a vhodne zvolených doplnkov by nikdy nespĺňala požiadavky majiteľa ani zákazníkov. Pozrite sa spolu s nami na vybavenie a doplnky, ktoré pozdvihnú predaj na vyššiu úroveň.

Sklo ako moderný prvok vybavenia

Dajte prevádzke šancu zažiariť vďaka skleneným vitrínam. Vieme, že sklo je moderný materiál. Môže byť súčasťou nábytku, ale aj na schodiskách v podobe zábradlí či na dverách. A čo štýlové priečky a podlahy zo skla a zasklenia terás? Architektúra súčasnosti je bohatá na všelijaké výmysly.

Už nás to však nemusí zarážať, pretože vieme, že nič, čo by nebolo bezpečné alebo odolné, by sa nedostalo do komerčných priestorov ani našich domácností. A tak sa dostávame aj k vybaveniu predajní, kde hrá sklo takisto dôležitú úlohu.

Bez ohľadu na to, aké materiály v prevádzke prevládajú, prítomnosť sklenených vitrín nebude mať žiadny vplyv na štýlový výraz prevádzky. Keďže je číre, do priestoru zapadne a nebije do očí. Vy na oplátku získate zaujímavý prvok vybavenia, cez ktoré prúdi prirodzené či umelé svetlo z okolia a celý ho rozžaruje.

Sklenené vitríny sa dajú vybrať presne na mieru produktom, ktoré plánujete vystavovať. Ochránia ich pred prachom, dotykmi zákazníkov, no často aj pred krádežou. Vystavte drobné alebo vzácne predmety v sklenenej vitríne, ktorá bude uzamykateľná, a už nikdy sa nemusíte báť nečakaných strát.

Moderné lesklé plochy však nájdeme aj na praktických štendroch do predajní. Estetické chrómové prevedenie má takisto tendenciu prispôsobiť sa akejkoľvek prevádzke. Štender je stojan na praktických kolieskach či bez nich, ktorý vám v predajni umožní prehľadne vystaviť tovar na vešiakoch.

Štendre môžu byť jednoduché, dvojité lineárne alebo v príjemných oblých tvaroch, kruhové alebo polkruhové štendre. Hľadáte spôsob, ako efektne zákazníkovi predstaviť ponuku kravát? Existujú špeciálne štendre na kravaty, opasky či bižutériu, kde sa môže tovar hompáľať na úrovni. A ako bonus ušetríte v predajni veľa miesta, keďže všetok tovar visí na jednom mieste.

Funkciu vystavovania tovaru plnia aj pulty

Pult nesmie chýbať v nijakej predajni. Je to miesto, kde sa stretáva predávajúci so zákazníkom, debatujú o tovare a prebieha tam samotná platba za tovar. Preto dbajte na to, aby boli pulty do predajne dostatočne reprezentatívne. Môžete sa nechať ovplyvniť lesklými sklenenými plochami, tak ako v prípade sklenených vitrín alebo štendrov, ale takisto je tu možnosť prekvapiť zaujímavými materiálovými či farebnými kombináciami. Ak sa k tomu pridá pôsobivý tvar pultu, stane sa skutočným terčom pozornosti. A tak to má byť, ako inak má zákazník v predajni nájsť pokladnicu alebo obsluhujúci personál?

V rámci pultov je takisto možné uskladňovať alebo vystavovať tovar, preto sa na to dívajte aj z praktickej stránky. Ušetrite v predajni čo najviac miesta, a zároveň ukážte zákazníkovi čo najviac z aktuálnej ponuky. Pri problémoch s vybavením predajne sa neváhajte obrátiť na odborníkov, ktorí vám vytvoria predajňu na mieru.

Pridajte komentár