EAST MAG
Zdroj foto: Delloite.com

Firmy majú poslednú šancu prihlásiť sa do 23. ročníka Technology Fast 50

Registrácia do súťaže Deloitte Technology Fast 50 Central Europe 2022, ktorá hodnotí najrýchlejšie rastúce technologické spoločnosti, je možná už len do 31. augusta.

Rebríček Deloitte Technology Fast 50 CE prináša firmám možnosť nadviazať zaujímavé kontakty, získať uznanie na trhu a zvýšiť povedomie o svojej značke v očiach potenciálnych obchodných partnerov či investorov. „Pre spoločnosti, ktoré sú v rozvoji, hľadajú investície a partnerov, je to skvelá príležitosť, ako odpromovať svoj projekt a vízie,“ odkazuje firmám Stanislav Chlepko zo spoločnosti Nexineo, ktorá v minulom roku získala ocenenie Impact Stars.

REKLAMA

Súťaž sa organizuje v 18 krajinách strednej Európy vrátane Slovenska a jej cieľom je propagácia úspešných technologických spoločností v strednej Európe aj vo svete. Prihlásiť sa do nej môžu verejné aj súkromne vlastnené firmy, ktoré pôsobia v oblastiach informačných, finančných či environmentálnych technológií, komunikačného, mediálneho a zábavného priemyslu alebo v zdravotníckom sektore.

Súťažné kategórie:

  • Fast 50 – hlavná kategória pre firmy, ktoré svoju podnikateľskú činnosť vykonávajú minimálne 4 roky a ich prevádzkové výnosy dosiahli minimálne 100 000 EUR za rok 2021.
  • Companies to Watch – podkategória pre firmy, ktoré svoju podnikateľskú činnosť vykonávajú minimálne 3 roky a ich prevádzkové výnosy sú vo výške minimálne 30 000 EUR za rok 2021.
  • Impact Stars – špeciálna kategória pre firmy, ktoré úspešne spájajú skvelé produkty alebo služby s pozitívnym vplyvom na spoločnosť, podnikanie, inovácie, životné prostredie alebo diverzitu.
  • CE Tech Rocketship! – špeciálne uznanie pre firmy, ktoré vyvinuli vysokokvalitné, škálovateľné riešenia a majú potenciál poskytovať služby najnáročnejším zákazníkom na trhu.

Tohtoročnými partnermi programu sú Citi, HubHub a Google Cloud. Viac informácií nájdete tu.

tlačová správa

Pridajte komentár