EAST MAG
Zdroj foto: HERO RACE

Vyskúšali sme netradičný teambuilding. Fyzicky nás zničil, psychicky dobil energiou

Túžite sa ohadzovať blatom? Ako teambuilding je to pecka. Verte nám, zažili sme to…

Teambuildingových aktivít je veľa, stačí si len vybrať. Ale čo ak ste boli už aj v escape room, na strelnici a zvládli ste aj lezeckú stenu? Aktivity sa míňajú a vy chcete vyskúšať niečo nové, ale čo? 

Teambuilding je predovšetkým o budovaní tímového ducha a o zábave. Čo keby ste tento rok poňali zbližovanie sa z úplne iného súdka? 

Hero Race chytí aj nešportovcov 

Minulý rok sme sa ako tím zúčastnili pretekov Hero Race, ktoré sa konali v príjemnom prostredí prešovskej Delne. Najprv sme sa trošku báli, nakoľko polovica z nášho tímu nešportuje (z princípu :D) a Hero Race sme vnímali ako aktivitu pre športovcov.  Vybrali sme si teda kategóriu, o ktorej sme si mysleli, že ju zvládneme. Kategória Hobby Mass, len pre vašu info, je 2 kilometre dlhá trať, ktorá je popretkávaná viac ako dvadsiatimi prekážkami. 

Poviem to tak – niektoré sú jednoduchšie, niektoré náročnejšie a niektoré naozaj veľmi zábavné. 

Zdroj foto: HERO RACE

Tak my sme teda budovali 

Beh odštartoval a čakali nás prvé prekážky. Pri každej sme sa, samozrejme, čakali a ak to bolo možné, pomáhali si. Napríklad keď kolegyňa nevedela vyjsť z jamy plnej bahna, no nepodáte jej ruku? 

Aj keď sa vám dva kilometre zdajú byť nekonečné, pestrosť prekážok vás milo prekvapí. S kolegyňami sme sa zhodli na tom, že najzábavnejšie boli prekážky, v ktorých hralo hlavnú úlohu blato:  brodenie sa v jame plnej blata, brodenie sa Delňou, skok do vody zo skokanského mostíka či podliezanie prekážok, z ktorých na nás padalo čo? Blato…

Najhoršia bola asi len jedna disciplína, a tou bolo rúčkovanie. A keďže za každú nesplnenú prekážku bol trest 20 angličákov, tak sme radšej plnili trest… (predplatili sme si angličáky minimálne na tri roky dopredu :D) 

Každopádne, v cieli sme dostali medailu a pozvanie na výborný guláš – po fyzicky náročnej aktivite bolo potrebné doplniť energiu.

Foto v galérii: HERO RACE

Čo tento rok? 

Preteky Hero Race nás natoľko chytili za srdce, že sme sa rozhodli odbehnúť si to znova. Skvelo sme sa totiž zabávali a endorfíny z pretekov sme mali ešte týždeň po pretekoch na rozdávanie.

Tento rok organizátori dokonca vytvorili kategóriu TÍM a môžete si zvoliť trasu jednoduchšiu alebo náročnejšiu, teda aj 5 kilometrov dlhú s viac ako 30 prekážkami.

My sme to dali, tak motivujte svoj tím a ukážte, že na to máte! Zaregistrovať svoj tím môžete na www.herorace.sk 

Simona Ďurkovič

Pridajte komentár