EAST MAG
Zdroj foto: StreetD / Shutterstock.com

Poznáte smartfóny OnePlus či Google Pixel? Kvalitný procesor, rozumná cena a dizajn v jednom

Plánujete vymeniť smartfón za novší model, ale ste už unavení z najpredávanejších značiek? Skúste niečo nové. Predstavíme vám dve značky, pri ktorých sa výrobcovia snažia tlačiť cenu čo najnižšie, ale zároveň neukracovať zákazníkov o zariadenie plné šikovných funkcií a kvalitného procesora. Okrem toho vám poradíme, aké doplnky si môžete kúpiť, a tým váš telefón vylepšiť a chrániť.

Čínsky smartfón OnePlus vás ohromí dizajnom aj cenou

V roku 2014 vyšiel na svetlo prvý telefón tejto čínskej značky a hneď rozvíril svet technológií. Telefón za približne 300 EUR totiž obsahoval procesor, ktorý bežne nájdeme v zariadeniach cenovej úrovne ďaleko za touto cenou.

Prečo si získal toľko priaznivcov?

Ide o super rýchly telefón – hrajte na ňom hry, prezerajte videá alebo prechádzajte webové stránky. Navyše citlivý displej len podtrhne a zdôrazní rýchlosť tohto telefónu.

Dizajn a kvalita v jednom – už pri prvom stretnutí s telefónom zistíte, že ide o kvalitný model a jeho dizajn sa vám zapáči na prvý pohľad. Jednoliaty a elegantný dizajn bez zbytočných tlačidiel. Aj fotoaparát je zabudovaný tak, že ho pri držaní smartfónu nebudete ani cítiť.

Procesor a operačný systém najlepších telefónov – operačný systém je neustále aktualizovaný a telefón má množstvo nastavení, ktoré zákazníci bežne nachádzajú len v drahých modeloch.

Aké doplnky si môžete kúpiť?

Od dizajnových krytov na mobil one plus, cez ochranné sklo na displej či šošovku fotoaparátu, slúchadlá a dokonca aj inteligentné smart hodinky.

Zdroj foto: StreetD / Shutterstock.com

Telefón od najväčšieho technologického giganta – Google Pixel

Vytvoriť nový telefón od základov nie je jednoduché a hoci sa to spoločnosti Google na prvýkrát príliš nepodarilo, smartfon Google Pixel slávi úspech. Ak chcete telefón cenovo na úrovni najpredávanejších značiek, čo sa kvality fotoaparátu a softvéru týka, toto je model pre vás.

Prečo si kúpiť Google Pixel?

Aj telefóny Google Pixel sa neustále vyvíjajú. Posledný model s poradovým číslom 6 má oproti predchádzajúcim typom nasledujúce výhody:

Dizajn je omnoho štýlovejší – kamera vzadu na telefóne sa nachádza na čiernej lište, ktorá na kontrastnej farbe zadnej strany vyzerá dizajnovo. Na výber máte z troch farieb – šalviová zelená, smotanová a čierna.

Duálna kamera s množstvom zaujímavých funkcií – chcete sa zbaviť nežiaducich objektov na fotografii? Aj toto kamera Google Pixel dokáže.

Extra bezpečnosť je priorita – nedovoľte nikomu cudziemu vojsť do vášho telefónu. Nastavte si jedinečné odomykanie na základe vášho odtlačku prsta.

Batéria sa dobíja veľmi rýchlo – stačí preto aj pár minút na nabíjačke a váš telefón bude fungovať niekoľko hodín.

Množstvo doplnkov na vylepšenie

Ak sa vám jedna z dostupných farieb nepáči, vďaka krytom na google pixel môže váš telefón razom vyzerať úplne inak. Vďaka ochrannému sklu predídete rušivým škrabancom na displeji a dobrou investíciou sú aj bezdrôtové slúchadlá alebo smart hodinky.

Ako vidíte, aj telefóny menej známych značiek sú výbornou investíciou a vy získate za porovnateľnú či dokonca  omnoho nižšiu cenu kvalitný smartfón plný zaujímavých funkcií.

Pridajte komentár