EAST MAG
Zdroj obrázkov: www.majster-regal.sk
Zdroj obrázkov: www.majster-regal.sk

Nestrácajte čas náročným upratovaním a robte to s rozumom a kovovým regálom

Upratovanie dokáže poriadne otráviť deň. Nikto predsa nechce premrhať dlhé hodiny čistením, skladaním a triedením vecí, ktoré k svojmu bežnému komfortu potrebujeme. Ako teda skrátiť upratovanie na minimum a predsa dosiahnuť požadovaný efekt?

Inšpirujte sa našimi radami a novými regálmi s technológiou jednoduchej montáže.

REKLAMA

Zabezpečte si dostatok úložného priestoru

Neporiadok môže byť uprataný iba vtedy, ak máte miesto, kam ho môžete upratať. Preto ak stále nachádzate veci, ktoré nemajú svoje trvalé miesto, káble, skrinky, klávesnice, myš a iné doplnky, je čas prikúpiť nové regály a úložné boxy.

Nemusíte sa však obávať veľkej finančnej záťaže či nedostatku priestoru, lacné regály od Majster Regál sú vysoko funkčné a dokážete ich vďaka veľkej variabilite použiť takmer všade. Ak máte množstvo kníh, kovové regály dokonale poslúžia ako industriálna knižnica.

Pracovné dokumenty sa budú dobre vynímať vo farebných regáloch, ktoré ľahko postvíte a v prípade nutnosti zasa zdemontujete a presuniete inam bez nutnosti návodu.

Zdroj obrázkov: www.majster-regal.sk

Kovový regál s dokonalými vlastnosťami vám to uľahčí

Za úspechom vytvárania moderných a kompaktných úložných priestorov v každom priestore sa skrývajú štýlové kovové regály. Ich výhodou je jednoduchá technológia montáže, pri ktorej nepotrebujete žiadny zložitý návod ani náradie. Celý systém regálov je bezskrutkový a pritom dokonale pevný.

Ďalšou výhodou týchto regálov je ich kovové konštrukčné a pevné zloženie so špeciálnou povrchovou úpravou, vďaka ktorej sú regály odolné proti ohňu, vode, vlhkosti, chemikáliám i mechanickému poškodeniu.

Využite úložné boxy

Úložné boxy v kovových regáloch vám dobre poslúžia nielen na skladovanie vecí, ale aj na ich roztriedenie. Aby ste všetko vždy jednoducho našli, je vhodné skladovať veci podobného zamerania na jednom mieste. Úložné boxy môžete pokojne vložiť do kovovej knižnice v obývačke a budú pôsobiť zároveň ako dekorácia.

Upratujte pravidelne v malých dávkach

Aby sa upratovanie nepretiahlo na niekoľko hodín, je vhodné si určiť v ktoré dni budete umývať podlahu a kedy utriete prach a zalejete kvety. Ak sa budete upratovaniu denne venovať pol hodinu, nebudete mať pocit zbytočne zabitého času a váš domov bude vždy žiariť čistotou.

Veľké plochy udržujte čisté

Nezabudnite na pravidelné čistenie veľkých plôch, ktoré sú vždy na očiach. Zavesené zrkadlo v chodbe alebo stôl v obývačke by mali byť utreté a upratané, pretože sú často stredobodom pozornosti. Pretrieť stôl hneď po jedle je rutina, ktorú si ľahko zaužívate.

Zdroj obrázkov: www.majster-regal.sk

Držte sa pravidla zvrchu nadol

Môže sa to zdať triviálne, ale pravidlo zvrchu nadol má svoje opodstatnenie. Ak začnete poličky utierať z vrchu nadol, nemôže sa vám stať, že vám na už utreté police znova napadá prach alebo že si na umytú zem vysypete hlinu z kvetináča. Kovové regály sa vlhkosti neboja, preto neváhajte pri utieraní použiť aj vodu.

Ako vidíte, upratovanie vždy nemusí byť iba čas zaberajúcou aktivitou. Ak to robíte s rozumom a štýlovým kovovým regálom, upratovanie vám bude trvať iba pár minút denne a efekt bude zaručený.

Pridajte komentár