EAST MAG
svadobne licenie wibo
Zdroj: LOE

Svadobné líčenie od A po Z

Každá z nás túži počas svojho „veľkého“ dňa vyzerať ako princezná. K najkrajším šatám a úžasnému účesu je dôležité doladiť aj svadobné líčenie, ktoré dokáže divy a aj vďaka nemu sa budete cítiť výnimočne. Aby ste pri výbere vizážistky či domácom líčení nešliapli vedľa, dbajte na viacero faktorov. Pri dodržaní nasledujúcich krokov sa vám určite nestane žiadna katastrofa, práve naopak.

Ak sa nechávate líčiť v salóne, zarazervujte si termín v dostatočnom časovom predstihu. Najmä počas svadobnej sezóny je totiž o kvalitné vizážistky doslova bitka a ľahko sa vám môže stať, že už budú všetky zabookované. Určite vám odporúčame absolvovať aj skúšku, v rámci ktorej si svadobné líčenie vyskúšate a doladíte prípadné detaily. Myslite na to, že líčenie na svadbu má svoje špecifiká. Jednak musí byť trvácne a vydržať pomerne dlhú a bujarú zábavu, jednak nesmie byť prehnané, ale ani „nahé“.

REKLAMA

Pred samotnou svadbou dbajte najmä na hydratáciu svojej pleti, pretože nie je nič horšie ako líčiť dehydrovanú pleť. Pár hodín pred samotným líčením si doprajte aj hydratačnú masku a 24-hodín pred aj jemný peeling.

Svadobný mejkap sme vám spísali do desatora bodov. Ak sa nimi budete riadiť, výsledok by mal byť perfektný.

  • 1. Základom a prvým krokom je naniesť na vyčistenú pleť hydratačné primer sérum. Jeho výhodou je, že nezaťažuje pokožku tváre, predlžuje trvácnosť naneseného mejkapu a navyše zvykne aj krásne voňať.     
Svadobné líčenie hydratácia pleti
Zdroj: LOE
  • 2. Počkajte približne 5 minút a následne naneste samotný makeup. Dbajte, aby bol presne v tóne vašej pokožky. Trikom je rozohriať si dlane trením o seba, mejkap sa potom lepšie rozotrie. Ideálne je však rozotierať ho hubkou. Nezabúdajte ani na krk a makeup zapracujte do stratena. Následne aplikujte korektor.
  • 3. Nastal čas pre fixujúci púder, ktorým prejdite komplet tvár aj krk. Novinkou je napríklad púder s obsahom morského kolagénu, ktorý dodáva pokožke výživu a pružnosť.
Svadobné líčenie puder
Zdroj: LOE
  • 4. Nezabúdajte ani na kontúrovací púder či bronzer.  Jeho zloženie dodáva pokožke žiarivý a opálený nádych a je ideálny na zvýraznenie kontúr. Špeciálne vybrané pigmenty HD zaisťujú, že bronzer vyzerá dobre pri dennom aj večernom líčení. Púder naneste pod lícne kosti, sánku, okolo čela a nosových kontúr. Poriadne ho rozotrite dostratena.
  • 5. Teraz prichádza rad na obočie. Dokreslite si ho ceruzkou, ktorá simuluje chĺpky a dokážete ňou docieliť prirodzený efekt.
  • 6. Aby bolo svdobné líčenie dokonalé, dotvorte ho záverečnou lícenkou. Trblietavá textúra vám dodá jemný odtieň ružovej. Špeciálna technológia a púdrové zloženie umožňujú postupné dávkovanie produktu tak, aby sa docielil ten správny efekt.
Svadobné líčenie vyrazne
Zdroj: LOE
  • 7. Podkladová báza na očné viečka, ktorá zvyšuje intenzitu tieňov a uľahčuje prácu s nimi, je v prípade svadobného líčenia doslova zázrakom. Vďaka nej bude váš makeup bezchybný. Následne aplikujte očné tiene.
  • 8. Výraz svojich očí zvýraznite intenzívnou čiernou. Ultratrvácna očná linka s extra čiernou pigmentáciou má väčšinou pohodlný a precízny aplikátor, ktorý umožňuje vytvorenie dokonalej linky presne podľa vašich predstáv, nerozpíja sa a nezanecháva šmuhy. Pokiaľ nedokážete nájsť ten pravý odtieň rúžu, zmiešajte pokojne dva dokopy.
Svadobné líčenie ktore vydrzi
Zdroj: LOE
  • 9. Nezabudnite na maskaru a na záver si naneste i rozjasňovač, ktorý aplikujte na špičku nosa, lícne kosti a stred čela.
Svadobné líčenie bratislava
Zdroj: LOE
  • 10. Poslednou bodkou je fixačný sprej na celú tvár v podobe osviežujúcej hmly. Vďaka nemu váš mejkap odolá i vysokým letným teplotám či aktívnemu tancu.

Pridajte komentár