EAST MAG
Zdroj: FRAGARIA CUP

Fragaria Cup po dvoch rokoch opäť v Prešove

Po dvoch rokoch pandemických obmedzení sa v Prešove opäť uskutoční Fragaria Cup. 20. ročník medzinárodného mládežníckeho futbalového turnaja, na ktorý už všetci futbaloví fanúšikovia určite netrpezlivo čakajú, sa uskutoční v termíne od 1. do 5. júla 2022.

Za 19 rokov svojej existencie získala FRAGARIA CUP v kalendári futbalových turnajov mládeže v rámci Európy pevné miesto a zaradila sa medzi najväčšie a najvyhľadávanejšie mládežnícke turnaje svojho druhu. Od svojho vzniku navštívilo turnaj takmer 80 000 účastníkov, z toho viac ako 65 000 hráčov a hráčok celkovo z 3 382 tímov z 29 krajín Európy a Ázie.

REKLAMA

Turnaj sa bude hrať od 2. do 5. júla 2022, denne od 8.00 do 20.00, na 7 prírodných trávnatých ihriskách a 2 ihriskách s umelým trávnatým povrchom v rámci mesta Prešov.

Mladí futbalisti zabojujú o víťazstvo v 8 chlapčenských kategóriách (8 – 15 rokov).

Najmladšie chlapčenské kategórie U8 až U11 odohrajú svoje zápasy na ihriskách v priestoroch 4 SPORT areálu, kde bude umiestnené aj call centrum, v ktorom budú účastníkom a návštevníkom turnaja poskytnuté všetky informácie ohľadne turnaja, vrátane online výsledkového servisu a časového harmonogramu zápasov. V areáli bude počas celého turnaja  zriadená „FUN ZONE“ s občerstvením, workshopmi pre účastníkov, predajom reklamných predmetov, LCD obrazovkami s online výsledkovým servisom a rôznymi atrakciami pre účastníkov aj návštevníkov  turnaja.

Vekové kategórie U12 – U15 odohrajú svoje zápasy na ihriskách:

  • ŠK SAFI – Mukačevská ul.
  • SOŠ Technická – Volgogradská ul.

Slávnostné vyhodnotenie víťazov vo všetkých vekových kategóriách sa uskutoční v utorok 5. júla 2022 približne od 16.00 hod. v priestoroch 4 SPORT areálu.

Na víťazov vo všetkých vekových  kategóriách čakajú okrem medailí, diplomov a víťazných pohárov aj  vecné ceny a všetky zúčastnené tímy si na pamiatku odnesú domov  „Certifikát účasti“ na FRAGARIA CUP 2022.

Už dnes sú medzi takmer 70 prihlásenými účastníkmi tímy z 9 štátov –  Albánska, Azerbajdžanu, Českej republiky, Estónska, Lotyšska, Rumunska, Ukrajiny, Slovenska a Gruzínska, ktoré sa turnaja zúčastní po prvýkrát.

Spoločnosť 4 SPORT s.r.o. v spolupráci s  REDEA Consulting s.r.o. organizuje  tento turnaj  v spolupráci s mestom Prešov a Prešovským samosprávnym krajom.

Všetky informácie, vrátane bulletinu, aktuálneho zoznamu prihlásených tímov, prihlášky a  technických  podmienok  účasti  na turnaji, ako aj históriu účastníkov a fotodokumentáciu z predchádzajúcich ročníkov turnaja môžete nájsť na www.fragariacup.4sport.sk.

tlačová správa

Pridajte komentár