EAST MAG
tepláková súprava
Zdroj: Bolf.sk

V týchto teplákových súpravách budete vyzerať skvelo!

Či už nosíte teplákovú súpravu na športové alebo na módne účely, v móde sú už od roku 2000. S príchodom pandémie a práce z domu sa však tento trend stal ešte výraznejším, a v teplákovej súprave sa dnes môžete vybrať už takmer kamkoľvek. Chystáte sa do posilňovne alebo behať? Idete na nákup alebo niekam cestujete? Stavte na teplákovú súpravu!

Tepláková súprava na každý deň

Možností, akú teplákovú súpravu zvoliť a kde si ju kúpiť je nespočetne veľa. Vyskúšať môžete napríklad Bolf.sk, alebo sa jednoducho prejdite po meste a čakajte, kým vás nejaká súprava osloví. Ak sa chystáte do školy, či už máte v pláne študovať alebo sa iba stretnúť s kamarátmi, teplákové súpravy riešia otázku, čo si obliecť. Stavte na trendové tmavé farby, ako je tmavomodrá, čierna alebo univerzálna sivá. Dilemou na každý deň tak bude iba farba trička, ktoré zvolíte. Skvelé ale je, že každý deň môžete vytvoriť úplne nový outfit. Snažte sa vždy kombinovať jednofarebné tričká, ideálne biele, čierne alebo modré. Dodá vám to štýl a uhladenosť. Nezabudnite ani na špičkové značkové tenisky. Nasaďte si šiltovku a ste pripravení vyraziť na ďalšiu prednášku – alebo si dať ďalší drink.

REKLAMA

Podobný styling môžete zvoliť napríklad aj na bežný deň, keď sa chystáte na prechádzku alebo na nákupy. Tu si však môžete dovoliť aj odvážnejšie kombinácie, teplákové súpravy s veľkými logami, alebo tie decentné a jednofarebné, ktoré môžete skombinovať s výraznými vzorovanými tričkami. Základom sú masívne tenisky a štýlové slnečné okuliare. Vybrať si môžete taktiež z viacerých druhov teplákových súprav. Tie na zips sú rovnako trendové ako tie, ktoré sa obliekajú cez hlavu. Zvážte tiež, či chcete mikinu s kapucňou alebo bez. Pravdou je, že kapucňa je momentálne naozaj trendovým doplnkom, s ktorým viete vo vašom outfite ďalej pracovať. Nehovoriac o tom, že je v prípade dažďa alebo vetra aj praktickým spoločníkom.

Žiarivé farby sú na šport a cestovanie ako stvorené

Tepláky sú ale skvelou voľbou aj na cestovanie. Často majú vrecká na vaše cennosti a umožňujú vám pohodlne sedieť alebo stáť. V tomto prípade zvoľte nadrozmerné teplákové súpravy, ktoré vám umožnia ľahký pohyb, či už bežíte na let alebo ťaháte ťažké tašky. Siahnuť v tomto prípade môžete po skutočne bláznivých farbách a vzoroch, ktoré na seba budú pútať pozornosť. Vyskúšajte napríklad trendovú zelenú, modrú, bordovú, ale ak máte odvahu, nebojte sa ani pastelových farieb, ktoré sú tento rok skutočným módnym hitom. Outfit zakončite teniskami a jednofarebným bielym alebo čiernym tričkom, ktoré doladíte podľa farby tenisiek – skvelý pohodlný outfit na cesty je na svete. Dobrou voľbou sú aj teplákové súpravy s krátkymi nohavicami, ktoré udržia vaše nohy v chlade a dobre sa hodia k teniskám, sandálom, alebo k mokasínam. Môžete ich navyše skombinovať aj s vysokými značkovými ponožkami, i keď v prípade sandálov a mokasín si ponožky radšej odpustite.

Podobná matematika platí aj v prípade športového oblečenia. Pokiaľ sa chystáte športovať, teplákové súpravy sú na to ideálne. Dokážu udržať vaše telo pri tréningu v teple, a to pri akomkoľvek športe alebo aktivite. Keď sa zahrejete, môžete si mikinu ľahko vyzliecť a pokračovať v tréningu. V tomto prípade si k súprave zvoľte športové tenisky a tričká, ktoré sú odolné voči potu. V oblasti športu sú momentálne trendom žiarivé neónové farby, no rozhodne nešliapnete vedľa ani so žiarivou červenou, alebo s klasickým vojenským vzorom. Tieto druhy teplákových súprav sú tu s nami už roky, no nikdy nevyjdú z módy, aspoň minimálne v oblasti športu.

Pridajte komentár