EAST MAG
Zdroj: Vissim

IT mekka v Košiciach sa rozrastie. Spoločnosť Vissim otvorí unikátne vývojové centrum

Nórska technologická spoločnosť Vissim rozširuje v metropole východného Slovenska svoje aktivity. Spoločnosť v súčasnosti pôsobí v Nórsku, Spojenom kráľovstve a na Slovensku v Liptovskom Mikuláši, kde sa nachádza integračné centrum.

Spoločnosť Vissim reaguje expandovaním na potreby a požiadavky trhu, ktoré neustále rastú. Nová pobočka má predstavovať centrum so stredobodom pozornosti na výskum, softvérový vývoj, kybernetickú bezpečnosť, analýzu dát a projektový manažment. 

IT talenty a svetové projekty 

S hrdosťou oznamujeme, že spoločnosť Vissim rozširuje svoju pôsobnosť otvorením ďalšej pobočky na Slovensku. Nové vývojové centrum v Košiciach znamená ďalší rast a rozvoj spoločnosti Vissim, zároveň prinesie do regiónu nové pracovné miesta a umožní spoločnosti poskytovať ešte lepšie služby svojim zákazníkom,“ hovorí Per Henæs, generálny riaditeľ spoločnosti Vissim.

Vissim je jedinečnou príležitosťou pre talenty z IT oblasti a rád by nadviazal na svoj úspech v náročnom globálnom prostredí. Budúcnosť tu nájdu softvéroví vývojári, architekti, inžinieri kvality ako aj dátoví analytici.

Nórska technologická spoločnosť sa zaoberá vývojom softvéru a je zároveň dodávateľom senzorov a infraštruktúry na kľúč pre komplexné systémy na optimalizáciu lodnej dopravy na mori. Už viac ako tridsať rokov pomáha zákazníkom na celom svete pri zachovávaní bezpečnosti veterných elektrární, ropných plošín alebo monitorovaní prístavov a pobrežných oblastí. Keďže jej doménou je more a oceán, zákazníci sú situovaní v atraktívnych destináciách ako Thajsko, Benin alebo Papua Nová Guinea.

Oficiálne vyjadrenie spoločnosti Vissim nájdete na: https://www.vissim.no/news/new-office-in-kosice

tlačová správa

Pridajte komentár