EAST MAG
Zdroj: Verejná knižnica Jána Bocatia

Knižnica prináša novinku – e-rozprávky od výmyslu sveta

Verejná knižnica Jána Bocatia prichádza s jedinečnou novinkou. Stala sa súčasťou KUBO CLUB-u, čo je originálna slovenská digitálna knižnica plná detských e-rozprávok. Zameraná je hlavne na malých čitateľov od dvoch rokov, s dôrazom na škôlkarov a najmladších školákov.

Chcete večer vašej ratolesti prečítať rozprávku, ktorú ešte nepočulo? Ľahká pomoc. Chystáte sa na dovolenku, nudíte sa s dieťaťom v čakárni u lekára alebo v autobuse? Vyberte mu knižku podľa nálady. V KUBO-vi na vás čakajú klasické, ale aj moderné e-rozprávky, obľúbení knižní hrdinovia, riekanky, množstvo encyklopédií a didaktických textov.

REKLAMA
Foto: KUBO

„Aj v digitálnom svete môže byť zážitok z čítania vizuálne príjemným a podnetným, a preto je v knihách dôraz kladený nielen na slovo, ale aj na ilustrácie a grafické spracovanie. Odteraz má každá rodina vždy poruke kvalitnú a ľúbivú knihu na čítanie vo forme e-rozprávok,“ konštatuje Erika Palágyiová, vedúca útvaru regionálnej, koordinačnej a projektovej činnosti VKJB.

Foto: KUBO

KUBO prináša zábavu, snívanie, dobrodružstvo aj učenie a najmä možnosť používať mobilné elektronické zariadenia zmysluplne. Vďaka starostlivo vyberanému redakčnému obsahu je KUBO tou najbezpečnejšou knižnicou na internete a zároveň knižnicou najekologickejšou, v ktorej nájdete e-rozprávky od výmyslu sveta.

Ako to funguje?

  • Stiahnite si aplikáciu KUBO – detské knihy cez App StoreGoogle Play alebo na odkaze https://app.kuboknihy.sk/
  • Prihláste sa alebo si vytvorte užívateľský profil.
  • Kliknite na NASTAVENIA a na PREPOJIŤ S KNIŽNICOU.
  • Vyberte si Verejnú knižnicu Jána Bocatia v Košiciach a nasledujte inštrukcie.

komentáre 2