EAST MAG
Zdroj: Verejná knižnica Jána Bocatia

Knižnica chystá veľký knižný swap

Mestská časť Košice-Západ a Verejná knižnica Jána Bocatia v Košiciach pripravujú na Terase v sobotu 14. mája od 10.00 zábavné dopoludnie s bohatým programom. Veľký knižný swap sa bude konať v Zuzkinom parku pred Átrium klubom.

Ak máte doma kopec prečítaných kníh a neviete, kam s nimi, toto je pre vás ideálny priestor, kde ich môžete priniesť, vymeniť a vziať si domov iné. 

REKLAMA
Zdroj: Verejná knižnica Jána Bocatia

„Pravidlá swapu sú jednoduché. Stačí priniesť knihy, ideálne nie viac ako desať, vymeniť ich za iné a tie si odniesť domov. Knihy by mali byť nepoškodené a v dobrom stave. Na swap, prosím, nenoste noviny, časopisy či reklamné a propagačné brožúrky, objasňuje Erika Palágyiová, vedúca útvaru regionálnej, koordinačnej a projektovej činnosti VKJB.

Divadielko, permoníci i rozprávkový automat

Okrem vymieňania knižiek je pripravený i zábavný program. Tešiť sa môžete na tvorivé dielne, divadelné predstavenia a množstvo aktivít a súťaží.

„V rámci sprievodného programu spolu s deťmi formou zážitkového čítania zistíme, kto sú to permoníci a aké poklady skrýva ich truhlica. Pomôže nám pri tom Lenka Šingovská, autorka knihy Dodo v krajine permoníkov. Knižný swap doplní skvelou hudobno-divadelnou show pre deti o 11:00 Tom a Elo a o 12:00 sa môžete tešiť na rozprávkový automat Divadla Haliganda – interaktívne predstavenie, do ktorého sú priamo zapájané i deti.“

Archív: Tom a Elo

Po celý čas budú k dispozícii maľovanie na tvár, tvorivé dielne, a súťaže pre malých i veľkých o knižné ceny v spolupráci s VKJB.

Pridajte komentár