EAST MAG

Bratislava hostila najlepšie tuzemské tímy v rámci Tipsport CS:GO

30.3.-3.4. sa odohrala v Bratislave prvá zastávka kvalifikácií na Majstrovstvá ČR v CS:GO, Tipsport CS:GO Bratislava.

Šesticu najlepších česko-slovenských tímov v Bratislave doplnili 2 pozvané zahraničné tímy: Budapest Five a Apeks so slovenskou hviezdou Styko.

REKLAMA

Po troch dňoch skupinovej fáze sa divákom otvorili priestory NTC Arény pre semifinálové zápasy, v ktorých sa proti sebe postavili Apeks a eSuba, následne Sinners proti Enterprise.

Najväčšia divácka priazeň bola doprianá hráčom v nedeľný finálový večer, kedy v súboji o tretie miesto zvížazili Enterprise nad eSubou 2:1 a nórski Apeks v súboji o pol milióna korún nad českou jednotkou Sinners 2:0. Napriek prehre vo finálovom zápase mali Sinners v hľadisku jasne najväčšiu podporu, ktorá o sebe dala počas zápasu aj jasne počuť.

Okrem samotného CS:GO boli určite veľkým lákadlom pre divákov autogramiády hráčov priamo v aréne, či účasť známych česko-slovenských osobností medzi fanúšikmi. Na skrátenie čakania medzi zápasmi bol na stagi záživný program v podobe súťaží či rozhovorov.

Po dvojročnej pandemickej prestávke sa jedná o jednu z najväčších ešportových akcií v Bratislave vôbec, ďalšou zastávkou Tipsport CS:GO Tour bude online event v lete, posledná praýská kvalifikácia v novej Vodafone PLAYzone aréne a novembrové veľké finále v Brne.

Pridajte komentár