EAST MAG

Cesta športového šampióna začína: Turnaj Tipsport CS:GO Bratislava privíta elitné česko-slovenské tímy

Prestížny športový šampionát MČR má pred sebou prvú veľkú udalosť tohto roku. Tie najlepšie česko-slovenské tímy v hre Counter-Strike: Global Offensive začnú svoju cestu za vysnívaným titulom na Slovensku. Vo finálovej sérii Tipsport CS:GO Bratislava sa stretnú nielen o prvý milión korún z celkovej dotácie 4,5 milióna, ale rozdelia si aj dôležité body do celoročnej kvalifikácie. Vstupenky sú v predaji na stránkach www.mcr.gg, a to na semifinále a finále turnaja 2. a 3. apríla.

Finalisti minulého ročníka MČR v hre Counter-Strike: Global Offensive, tímy SINNERS a ENTERPRISE, už poznajú svojich súperov pre prvý veľký česko-slovenský športový turnaj tohto roku. V súboji o kráľa Bratislavy sa im postaví Entropiq Prague, Dynamo Eclot, eSuba a Sampi. Tipsport. O víťazstvo sa pobijú aj dva zahraničné celky – Apeks, ktorého farby háji slovenský hráč Martin Styk alias Styko, a maďarskí strelci z Budapest Five. Šampión tohto turnaja si nielen odnesie najväčšiu časť z finančnej odmeny 1 milión korún, ale priblíži sa aj k titulu šampióna Českej republiky.

REKLAMA

„Revolúcia v česko-slovenskom športe prichádza. Tohtoročná sezóna bude prelomová, a už sa tešíme, keď predstavíme MČR slovenskému publiku. Som si istý, že na mieste bude panovať búrlivá atmosféra a fanúšikovia poženú svojich favoritov vpred. Prvý aprílový víkend bude patriť športu,“ hovorí Lukáš Pleskot, výkonný riaditeľ agentúry PLAYzone, ktorá turnaj Tipsport CS:GO Bratislava organizuje.

Vstupenky v predaji

Pre verejnosť bude otvorená záverečná fáza turnaja, ktorá sa uskutoční 2. a 3. apríla. Lístky do NTC arény, kde sa turnaj odohrá, sú práve v predaji na stránkach www.mcr.gg. V prípade, že sa diváci nebudú môcť dostaviť na miesto, bude pre nich pripravené živé vysielanie na Twitch kanáli PLAYzoneCZ.

Tipsport CS:GO Bratislava nadviaže na začiatku leta online turnaj a v septembri sa Tipsport CS:GO presunie do Prahy. Tam tímy zmerajú svoje sily v novej Vodafone PLAYzone Aréne, v deportovom centre s rozlohou presahujúcou 1000 m2. Grandfinále na BVV brnenskom výstavisku, v ktorom si iba víťaz odnesie rovný milión korún, prebehne v novembri v rámci festivalu Life!. Spoločnosť Tipsport si pre účastníkov pripravila ešte jednu špeciálnu motiváciu. Pokiaľ sa niektorému tímu podarí vyhrať päť z ôsmich po sebe idúcich veľkých turnajov, získa automaticky „Tipsport Grand Slam“ a bonus vo výške 2 milióny korún.

tlačová správa

Pridajte komentár