EAST MAG

Na aké stavby sa môžu použiť oceľové konštrukcie?

Oceľové konštrukcie ako stavebný materiál hrajú dnes v stavebníctve mimoriadne dôležitú úlohu vďaka svojim nesporným výhodám. Na aké stavby sa takáto konštrukcia môže použiť?

Pokiaľ sa o stavebníctvo a architektúru budov zaujímate viac, tak vám pojem oceľové konštrukcie zrejme nemusíme predstavovať.

REKLAMA

V rôznych stavebných magazínoch tento typ materiálu vychvaľujú vďaka svojim širokým možnostiam využitia v rôznych odvetviach. Pre tých, ktorí o oceľových konštrukciách ešte nepočuli, je však potrebné povedať, že tento typ materiálu je dnes tým najpoužívanejším pri stavbe rôznych montovaných hál a iných budov.

V čom sú oceľové konštrukcie špeciálne?

Oceľové konštrukcie sú špeciálne predovšetkým vďaka svojej pevnosti, za ktorú môže spomínaná oceľ. Okrem pevnosti však vynikajú aj v širokej variabilite, rýchlosti výstavby a nízkym investičným nákladom na prepravu, stavbu a spracovanie.

Na aké stavby možno oceľové konštrukcie použiť?

Tým, že oceľové konštrukcie disponujú vlastnosťami, o ktorých sme písali vyššie, dajú sa použiť hneď na niekoľko typov stavieb.Najčastejšie sú nimi rôzne montované, výrobné, skladové či logistické haly.

Z tohto materiálu nájdeme postavené aj rôzne haly pre obchodné centrá, parkovacie domy či veľké administratívne budovy. Okrem priemyselného odvetvia však nájdu oceľové konštrukcie využitie aj v technológiách, kde poslúžia ako skvelý technologický podklad pre rôzne plošiny či nosné konštrukcie.

Kde ich kúpiť?

Oceľové konštrukcie dnes ponúka na predaj množstvo firiem, my vám však odporúčame nakupovať len u takých, ktoré majú na predaj a výrobu tohto materiálu aj potrebnú certifikáciu.Jednou z týchto spoločností je aj AVG GROUP, kde na stránkach www.avg-group.com môžete nájsť rôzne varianty týchto konštrukcií a ďalšie možnosti výstavby z nich.

Pridajte komentár