EAST MAG
Andy Dean Photography / Shutterstock.com

Vymodelujte si kuchyňu snov: 5 dôvodov, prečo si nechať vypracovať 3D návrh

Navrhnúť a vytvoriť kuchyňu snov nie je len o jej vizuálnej príťažlivosti, ale hlavne o funkčnosti. Tento proces je v mnohých ohľadoch omnoho komplikovanejší ako pri akejkoľvek inej miestnosti v dome. S inteligentným 3D plánovačom si však hravo poradíte. Čo to je a prečo sa tento online nástroj pri plánovaní kuchyne oplatí využiť?

3D plánovač kuchýň na mieru

Vďaka tomuto online nástroju dokážete premeniť vašu predstavu na virtuálnu realitu v priebehu pár sekúnd. Vytvorte si kuchyňu pre život podľa presných rozmerov a rozloženia miestnosti. Môžete sa pohrať s farbou stien, podlahou, osvetlením a umiestniť sem konkrétne spotrebiče či linky z katalógu kuchynského štúdia, ktoré budú vyhovovať vašim nárokom.

REKLAMA

Služba, ktorá je zadarmo

Na rozdiel od interiérového dizajnéra, ktorý si častokrát za svoje služby účtuje nemalé čiastky, je online plánovanie kuchýň cenovo výhodnejšie. 3D grafický návrh si môžete zostaviť zadarmo, a to sami alebo s pomocou odborníka. Odovzdanie návrhu v tlačenej alebo elektronickej podobe už však môže byť spoplatnené.

Technická stránka plánovania  

Mnoho ľudí zabúda pri plánovaní kuchyne na technickú stránku alebo sa jej jednoducho nerozumie. Všetky prvky, vrátane elektroinštalácie a inštalatérskych prác, musia byť nadizajnované tak, aby boli funkčné, tzn. prístupné a použiteľné. Online plánovač si poradí s reálnym priestorom a presnými mierami.

Andy Dean Photography / Shutterstock.com

Úspora času

Ďalšou výhodou je aj časová úspora. Pár kliknutí a vysnívaná kuchyňa je hotová, teda aspoň jej virtuálna podoba. Ak sa do tohto procesu nechcete pustiť sami, na stránke Oresi.sk si môžete zarezervovať termín konzultácie, počas ktorej vám skúsený špecialista s celým návrhom pomôže (trvanie konzultácie je cca 45 min).

Experimentovanie

Neviete sa rozhodnúť, ktorý štýl či farebná paleta vám najviac vyhovuje? Vďaka online plánovaniu môžete experimentovať a meniť dizajn vašej kuchyne pomocou pár kliknutí. Nájdite dokonalú kombináciu a rozloženie, ktoré vám bude dávať zmysel.

360-stupňový náhľad

3D formát vám umožní pozrieť sa na kuchyňu z každého uhla a zistiť tak, či bude priestor využitý na maximum. Vďaka tomu budete môcť odhaliť akúkoľvek chybu alebo doplniť prvok, ktorý by inak unikol vašej pozornosti. Preskúmajte kuchyňu do najmenších detailov, veď práve detaily sú to, čo miestnosť spája a zoceľuje.

Pridajte komentár