EAST MAG
pánske doplnky

Aké pánske doplnky zvoliť, aby bol outfit dotiahnutý k dokonalosti?

Pánske doplnky si vyberáte podľa toho, čo si obliekate a na akú príležitosť sa chystáte. S elegantným outfitom ich spájate tak nejak automaticky. Na spoločenských udalostiach chcete vyzerať ako zo škatuľky. Na doplnkoch záleží aj pri oblečení na každodenné nosenie. Každý deň chcete vyzerať dobre a svoj outfit sa snažíte dotiahnuť k dokonalosti. V nasledujúcich riadkoch sa dozviete, ktoré pánske doplnky vám s tým pomôžu.

Jeden opasok a jeho neobmedzené možnosti

Športové a elegantné nohavice si bez neho nedokážete predstaviť. Nenosíte ho len preto, aby vám nohavice lepšie sedeli. Opasok ste povýšili na módny doplnok. Pánske opasky sú detailom, na ktorom záleží. V nohaviciach sa nestratia. Práve naopak. Váš outfit pozdvihnú na vyššiu úroveň. Opaskov môžete mať viac a podľa potreby ich striedať, ale jednoduchý kvalitný kožený opasok by vám v skrini rozhodne nemal chýbať. Použijete ho pri každom type nohavíc, od riflí, cez chinos až po elegantné nohavice. V ich prípade je to bez kvalitného čierneho opaska s klasickou prackou nepredstaviteľné.

Opasky
foto: Budchlap.sk

Osviežte košeľu trochu netradične

Medzi veľmi efektné pánske doplnky patria manžetové gombíky. Sú neoddeliteľnou súčasťou každého elegantného pánskeho outfitu. Na spoločenských udalostiach sa s nimi na rukávoch na košeli určite poriadne blysnete. Klasický gombík je na košeli prišitý. Meniť ho nebudete. S manžetovými gombíkmi je to jednoduchšie. Tvar, farbu, materiál a celkové prevedenie môžete prispôsobiť košeli, kravate a obleku, ktorý ste na danú príležitosť zvolili. Vyjadrite nimi svoju náladu. Aj to sa dá. Obyčajná biela košeľa vďaka nemu dostane svieži nádych. V spolupráci s kravatou prejavia váš originálny štýl aj pri klasickom sviatočnom oblečení, ktoré módnym trendom výrazne nepodlieha.

Košele
Foto: Budchlap.sk

Hodinky s poriadnou dávkou mužnosti

Pánske hodinky sú symbolom mužnosti a prvkom luxusu a elegancie. Je to doplnok, ktorý vám do oka nepadne hneď. O to viac zvedavosti prebudí, keď si hodinky na ruke nejakého sympatického pána všimnete. Klasické ručičkové hodinky s koženým alebo kovovým remienkom zvýraznia outfit pozostávajúci zo štýlového kvalitného obleku, ktorý pánom sadne ako uliaty. Štýl hodiniek prispôsobte oblečeniu, ktoré preferujete. Remienky na hodinkách sa dajú zmeniť. Pri každej príležitosti môžu vyzerať inak. Dnes sú veľmi populárne inteligentné hodinky s mnohými funkciami. Už dávno nie sú určené len k športovým aktivitám. Úpravou ciferníka a výmenou remienka vďaka nim dotiahnete k dokonalosti aj elegantný outfit.

Spoločník na deň všedný aj sviatočný

Môžete byť oblečený ako z titulnej strany módneho časopisu, ale keď vytiahnete zničenú peňaženku, ktorej z každej strany niečo trčí, čarovný dojem z celého super outfitu je preč. Peňaženku nepodceňujte. Na milión percent si ju všimne každý. Vyberáte ju všade, kde sa pohnete. Neutešujte sa slovami, že peňaženku si aj tak nikto nevšíma. Nie je to pravda. Peňaženka je detailom, ktorý neunikne ani tomu menej pozornému oku.

Peňaženky
Foto: Budchlap.sk

Dokonalý outfit na každý deň

Každý deň je stvorený na to, aby ste sa vo veciach, ktoré si oblečiete, cítili dobre a inak ako ostatní. Boli časy, keď sa čiapkam a šiltovkám nevenovalo toľko pozornosti, ako sa im dostáva dnes. Čiapka mala v zime zahriať, šiltovka v lete ochrániť pred silnými slnečnými lúčmi. Dnes je našťastie všetko inak. Čiapky a šiltovky príjemne osviežia každý outfit. Môže byť tým najvýraznejším prvkom, ktorý si vyberiete. Na trhu nájdete rôzne typy v rôznych farbách. Prispôsobte ich štýlu, ktorý preferujete. S peknou čiapkou alebo šiltovkou na hlave vás nikto neprehliadne.

komentár: 1