EAST MAG
HRIIS

Rozhovory so startupmi: HRIIS – platforma pre HR potreby

V druhej časti našej relácie Rozhovory so startupmi sa Ivana Mikuličková porozprávala s Eduardom Popovičom zo startupu HRIIS, ktorý rieši problematiku HR. 

Human Resources oddelenia sú pre mnohé spoločnosti dôležitou súčasťou. Startup HRIIS sa venuje automatizácií procesov v spoločnstiach, ktoré prinášajú väčšiu efektivitu pri správe a nábore nových zamestnancov s presahom do iných oblastí personalistiky. Táto platforma je primárne určená pre malé a stredné podniky no využijú ju hlavne personálne oddelenia. 

REKLAMA

„Myšlienka vzniku tohto startupu vznikla v bývalej práci. Spolu s kolegami personalistami, ktorí so mnou na tomto projekte pracujú smi každý deň prekonávali určité problémy. Tie nás každodenne zdržiavali, a na nich sme identifikovali najväčšie časové straty. Začali sme hľadať spôsob ako túto prácu efektívne automatizovať,” vysvetľuje Eduard.

Ako sa startupu HRIIS darí, aké benefity prináša spoločnostiam, ktoré ho používajú a aké majú plány do budúcnosti?  

Relácia vzniká v spolupráci s UVP TECHNICOM  a Innovlab startup centrom. Pozrite si aj ďalšie inšpiratívne časti Rozhovorov so startupmi alebo si ich pustite na svojej streamovacej službe. Rozhovor bol realizovaný v decembri 2021.

Pridajte komentár